|Switch/3DS(103)|Starlink x Star Fox| Dark Souls | 美麗新世界中文版|

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
人地夜晚OT到兩三點個陣
你就係連登打一大篇文罵GF欺騙玩家
你有乜資格去提子人地既成功
好撚嘔心
趁仲有心有力研究下點樣做多啲自己鍾意嘅野

唔係以後會點有版你睇
我寫遊戲專欄架喎
有版你睇
1.你屌gf篇野係咪以工作名義出 會趙到你升職做總編
你係為左工作定私心想屌gf你自己知啦

2.一個打機人做遊戲專欄仲想點 唔好同我講你份工好多麻煩野 你咁諗既話比你去做導演都係爛導一名
好多人完全唔鍾意份工係為左生活而死捱架咋
我份工搬搬抬抬仲要日日比連登仔最憎既廢老屌屎忽呀

你自己睇下d回覆正負評再反省下啦
條友分明日日做緊鍾意既野 你地點覺得佢唔鍾意
我係話而家做緊文職
興趣係喺雜誌社寫遊戲專欄
以前做過兼職,曾經有個全職機會放棄左
邊度
仲有無其他款
188,另一款都係卡比款
x俊? 咁似講緊我中同
我唔鍾意既係而家寫字樓果份工
雖然有時都要設計logo出廣告果d
但經我老闆左改右改總覺得出嚟成品唔係我想要既野
成日話拉大d字 紅色搶眼

口頭禪係求其搵個人用小畫家都整到

佢認為半個鐘冇理由整唔到佢要既野
唔係 乜香湘有咁多後生導演架咩
我個fd間studio 2000呎
D機全部係自己 剩係機都值幾百萬
我識果個拍過viutv d劇
香港做design既個個都係咁
但我果間係地產公司
老闆話一條龍服務想人地第日再幫襯佢
有時D客租舖位我要免費幫人整埋logo
有時仲要幫佢設計埋卡片
尤其後生剛開始租舖/寫字樓創業果堆客

有時d父母買樓買名校區
仲要幫個客d仔女設計埋CV同寫自薦信搵學校
(試過份cv個客比d相同資料成30頁,人地學校話最多4頁,個客又要d字大隻又要樣樣資料同相都喺晒份cv上面,痴孖筋的)

其實呢行唔包呢d售後服務,收左佣交左樓件事就end,係佢唔夠人爭先要搞咁多野
\/
辭職囉on9仔
好明顯我地係講緊尊sir
任豚聚
12月22 23 24 25 26 29 30 31
1月1號
大家選定得閒既日子
29 30 31 1都得
Switch 係味冇 red redemption
串到
問下都唔比
任豚惡到呢

昨天外地有人屌緊
話佢影人地R星個廣告擺自己頁面
但PS走人地XB個Logo扮獨佔
話佢改人張圖無職業操守
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞