|Switch/3DS(103)|Starlink x Star Fox| Dark Souls | 美麗新世界中文版|

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
人地sony做乜要幫人宣傳埋,你都on撚9
支持31
我會出現架
Smash leak - 知名舅父舅母係話係假, 但係每日都有新發現證明好難係假
手上兩對Joycon 都有問題

跟機黑色果對右邊A制有問題
就咁㩒ok,但長按會失靈,所以黑魂跑唔到步

另一對紅藍Joycon 就左邊果個有問題
入面打橫用果個LR失靈,盞燈都壞埋
變左冇得打橫用(因為冇得按LR啟動)
而且搖桿飄移個人會自己行

有冇咩辦法解決
因為我另外兩對Joycon 要得11月16日之後
訂左Mario Party Joycon 同捆版同Pokemon 特別版Joycon ,都係果日發售
隔離rdr2 po都有傻鳩周圍撩 扯到去鬧mario party垃圾 係咪隻game悶到佢癲左
算啦 有班人仇任仇到癲左
講咩都冇用
索狗釣魚,願者上釣
未出前吹到絕世神作咁
點知原來係悶到仆街既騎馬模擬器
咪繼續出黎撚任豚囉
話幾期待幾好玩都唔及約魚好玩
大把時間日日上網搞事 任何人回覆都秒回
我就唔信佢地真係鍾意rdr2啦
個類型差咁遠都溝埋黎講?
屌親隻game既都係任fans?
RDR2除左節奏太慢同埋好似懶真實之外我覺得OK
最仆街係隻馬撞左2野就會死,比NPC撩打交打完就比人通緝呢下on99
任豚走去人地索狗地頭做乜?係咪想背叛我地
rdr2點悶都好過switch 先啦,成個2018年去到今日先得隻mario party 叫正常少少
好過switch d低能game先
釣你老母呀屌最在意對家意見係任豚
四十幾歲都仲係咁幼稚
真係唔怪得人生咁失敗
諗起我心情就即刻好返哂
我有次經過酒吧,有npc比人掉左出黎
我賣完D動物返轉頭見佢死左咪睇下有咩汁
點知就比人通緝
呢個就係我唔block佢既原因
RDR2條仔玩到躁哂底, 而家比返個電視我玩just dance
哂左我六舊水
屌隻game又關任fan咩事
just dance今集送幾個月會員? 想買
送得一個月咁大把
上年好似唔只
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞