|Switch/3DS(103)|Starlink x Star Fox| Dark Souls | 美麗新世界中文版|

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=uE5S3sPX0fc
Nintendo Switch(TM)「仮面ライダー クライマックススクランブル ジオウ」第2弾PV “親子で楽しもう篇”
睇佢比自己友咬幾好笑
而且佢反串都無用,之前太多痛腳,一眼就分到係任豚定任黑,得佢自己一個以為咁做可以拉仇恨
其實有時都唔明
好地地打個機,有岩自己既咪玩囉
唔岩咪算
搞咁多野,網上比你講贏又點
收錢打手除外啦
收錢打手依啲已經唔係秘密
咁得閒周圍搞事既,一係就品牌死忠到上左腦癲左,一係就收左錢架啦
佢有贏過咩其實
嗱,佢成日以為自己贏左架
佢同尊sir兩個我覺得都係屬於癲左果類黎
買定離手
今個禮拜Direct
今個禮拜無Direct
Smash and pkmon direct
Regular direct
Dragalia lost direct
冇既你出聚
棄左啦,課成2k
睇連登推post速度慢返咁多就知一個月貨仔黎
成隻game都太肝啦
上期無協力任姐
又肝,又低機率仲要3池合一
我想比錢都未必真係中到
仲要老任真係掛個名、不了
Nindie direct
11月點都有個smash direct
Spirit mode, 1031萬聖節
外國 smash限定機 1102出
大叻
留名vga2018有核彈
Metroid trilogy hd mastered
Metroid 4
11月一定有smash direct ,
3-4/23-24 有nintendo live , 所以direct 會月頭至月中...
World of Final Fantasy Maxima seemingly a digital-only release on Switch
想像下現實生活既佢地,其實都幾可悲
呢隻真係玩唔落手 steam買完 順唔順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞