|Switch/3DS(103)|Starlink x Star Fox| Dark Souls | 美麗新世界中文版|

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
咪就係得101 個人買左
任豚
咁咪好wonderful lor
DQ11 講咁耐都無日期
Ps4周3ds爆左十世, 唔會有人再想打
新po劉明
多左日文語音

https://www.hk01.com/%E9%81%8A%E6%88%B2%E5%8B%95%E6%BC%AB/249017/rdr2-%E5%89%8D%E8%AE%80-%E7%A2%A7%E8%A1%80%E7%8B%82%E6%AE%BA-%E8%8D%92%E9%87%8E%E5%A4%A7%E9%8F%A2%E5%AE%A2-red-dead-redemption%E5%82%B3%E5%A5%87%E8%A7%A3%E6%A7%8B

萬眾期待switch 冇份出的Rockstar Games新作《Red Dead Redemption 2》快將推出,相信不少機迷都磨拳擦掌。預期都會有不少新玩家慕名而玩,但如果單純當它是「GTA」版的西部牛仔,你的預期相信會有很大的落差,以下就同大家重溫一下為何首集《RDR》會被稱為神作,好讓大家打個底及有個基礎概念。
再打
Dark souls 爆完再爆
SEGA Asiacs HK
預定10月25日發售的Nintendo Switch平台遊戲『Memories Off -Innocent Fille-(告別回憶:無垢少女)』,其實更划算喲 。因為在日本其他平台以DLC發布的追加劇情「柚莉後日談」(名稱暫譯)從一開始就包含在遊戲中。敬請期待主角・累與青梅竹馬・柚莉甜甜蜜蜜的故事吧。
我未玩就係新驚

Darksoul 又想買又唔想受難
Ps4周3ds爆左十世, 唔會有人再想打
<br/>多左日文語音
<br/>再打
Dark souls 爆完再爆
<br/>我未玩就係新驚

Darksoul 又想買又唔想受難
買,無衝突
跟住youtube當玩左
受緊難
不過心情差果時真係唔玩得,個人會燥到死
freelancer 之後都未有一隻岩玩太空space shooter game
其實玩慣左唔覺受難
同啲怪一人一刀
碌下劈下
好好玩
Lv5喺大陸註冊左一堆game中文名
點心大冒險
幻想生活
閃電十一人
雷頓教授
似係要出中文版
美麗新世界用joycon 玩左兩分鐘
頂唔順轉番touchscreen
joycon 模式真係比佢玩
點心大冒險係咪snack world???
呢隻好玩
Dark souls 點樣跳?
我A制後跳
佢教L+R, 唔得0既
跑緊先有得跳
通常會set L3做跳
Pokémon quest係咪比任天堂放棄咗
屌你啦 pc打到病村直頭玩到沮喪放棄左
仲以為隻starlink係太空版ace combat,點知係gvg 架機隨意前後上下左右,仲有得step
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞