|Switch/3DS(103)|Starlink x Star Fox| Dark Souls | 美麗新世界中文版|

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
Donkey Kong Country Tropical Freeze 『ドンキーコング トロピカ ルフリーズ』167万本

Mario Tennis Aces『マリオテニス エース』216万本
当期の業績予想については、平成30年4月26日に公表しました業績予想からの変更はありません。
Super Mario Odyssey 12.17m
Mario Kart 8 Deluxe 11.71m
Zelda Breath of the Wild 10.28
Splatoon 2 7.47m
1-2-Switch 2.64m
Mario Tennis Ace 2.16m
ARMS 2.1m
Kirby Star Allies 2.1m
Donkey Kong: Tropical Freeze 1.67m
Xenoblade 2 1.53m
呢個咩數字黎,銷售數量?
有無巴試左VICTOR VRAN
有玩過電腦基本版,見佢全DLC打算入黎試下
出貨量

下半財年1500萬,睇黎動森應該真係會擺下年年頭
就算係都好有難度,會再放多隻黎拉銷量
nsmbudx
pkm咋
bayonetta3, metroid prime4
如果要求助應該搵邊個
Account region? Error Code? Error Message?
日,個FD好似係NA買家庭版
想連蛇魔3, 直接跳我叫我去買連線
FD功能正常
已經收到CONFIRM入家庭EMAIL, 入左家庭,家庭LIST有自己
我反而覺得幾好玩
不過佢白金有d難 放棄左
你自己ac有冇parental control連左個小朋友ac
其實睇番平民遊戲咁憎XB2都唔係冇理由,一隻不合時宜既慢食主義遊戲搞到佢臭朵,比著你都憎佢一世
無 毒撚單人AC無連過其他野
Check清楚 my nintendo個ac係咪你玩嗰個ac
真係搞唔掂唯有打上港任問
雖然港任未必幫到你
唯有真係打上去
都唔知係咪有步驟俾自己SKIP左
我寧願呢隻叫FF15好過果隻半成品
更新左未
6.1.0 fix 左有game認唔到switch online 個問題

你入eshop 有無話有會籍?
グリーとBilibiliの協業が発表。12月に両社共同出資のbGゲームスを設立し,日本および中国向けのスマホゲームを開発へ
就係自己入ESHOP佢都叫我買
我都唔知點解會咁
個fd自己就玩得好舒服
打倒任天堂嘅方法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞