|Switch/3DS(103)|Starlink x Star Fox| Dark Souls | 美麗新世界中文版|

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
認真答 我就係出二手玩住先 等下年老任出新model
有冇人打左美麗新世界?
唔買都買咗 享受下第一手嘅體驗都唔錯
打親boss 都卡,靠變人召喚人幫先過到,牛頭死過執唔返屍,睇片先知有條梯 ,落下就搞得掂,落之前轉雙手,好似扣多啲,火龍橋底射尾係睇文字攻略,火龍唔使打,射佢等佢飛落嚟時跑入去又係睇文字攻略,如果唔係就用唔到個篝火,死咗就要次次跑遠好多
中文版係英文配音,joycon玩法又好似麻麻...
牛頭打打下佢自己向後跳飛左落街
火龍我yolo直接跑去篝火

但睇唔明又好冇癮
Joycon 玩我不如開番NDS.....
我覺得想自己玩但卡關可以學speed run
過到又唔影響本身正常玩法體驗
除左boss
無辦法,日本本土版權係SE自己
海外就老任代理,中文化又係老任搞
所以都係英配
牛頭個bug
boss有啲N週目幫根本虐殺
yolo點解
sqaure enix 勁懶, 隻game只係將手機版的玩法 HD化搬入switch 度就算
我都係因為情意結先買日版,玩果陣係用手提mode配筆玩比較有feel
想問dark soul點sl刷黑騎士武
好像auto save喎
auto save唔係有得熄?
Boss 方面
例如牛頭會用電刀
咁就唔好玩

細boss例如鐵豬
如果識跑可以避左唔打
等遲啲識玩先慢慢打都得

咁就可以唔影響體驗又唔洗0進度
當年我第一次打鐵豬係靠個窿
匿入去打佢屎忽
Loop 勁耐先贏

黑騎重搞笑
我拖佢去畀紅龍噴

呢啲白痴野我覺得都算係體驗一部分
睇攻略學曬就冇野探索唔好玩
SPORTS PARTY出左
Save load 應該係強制自動
Dark souls 可以玩save load 就會唔好玩
刷裝應該冇
純粹狗衝
唔啱就重玩
都係打兩隻boss
正常玩家應該一個鐘多啲就可以打3隻
唔啱就重玩
嗰3隻係
牛頭前
紅龍後
森林

3種武器
唔知個黑騎士死左會唔會即刻save?
因為網上見人地ps4 版要退game upload save先可以S/L
但Switch 版冇得upload save
重玩
ps4個種應該都係靠cloud save先可以reload save,如果ns冇cloud save咁就應該冇計
睇完巴打推介走左去搵一搵 想買 巴打你係邊到買返黎?一陣去黃金唔知有無
我正常講野唔啱聽就話ban我
任豚同共產黨支那人一樣唔接受理性討論同意見

所以呢種固步自封心態任天堂永遠冇乜進步
新機同二手大約都係差300$ 我又唔等呢少少錢食飯 why not?
唔洗理呢條痴線佬
間唔中就會入黎搞屎掍洗版
連登冇Admin可以ban左佢?
之前破解post都唔del,你覺得佢會理?

唔接受其他理性意見,呢個post轉上微博開啦,個度夠曬一言堂
好彩呢度admin夠客觀唔會受你地d垃圾意見影響到
巴打覺唔覺會就快減價
上fb谷買二手機都得啦,呢部廢機都冇乜game玩,大把人放啦,嘥錢買全新返嚟封塵咩
新機同二手大約都係差300$ 我又唔等呢少少錢食飯 why not?
唔洗理呢條痴線佬
間唔中就會入黎搞屎掍洗版

你都on撚9,比多個意見叫佢買二手有乜問題
叫人買二手機叫搞屎棍?屌你老母啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞