|Switch/3DS(103)|Starlink x Star Fox| Dark Souls | 美麗新世界中文版|

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
我當初都咁諗 等好耐終於出 不過玩咗四五個鐘 真係頂唔順
利申 bb ds3都幾週目
想問下最近出果隻sports party 同Mario party 係咪好類似
我玩緊,接受到
真係好想switch改下畫質 fps嘅問題 大作想比佢 都要追到個步伐先得㗎
Ds1開賣300 現㗎200頭 係一個月內完成
掌機機身係好難做到人地xbox ps4既性能架啦
PKM洗唔洗訂,見AEON有得訂
所以要取捨,到底你要佢個便攜性定畫質流暢度
有傳標準係親疏有別
FalcomD軌跡放生哂
閃乳應該係交足片數放行
已取捨
以後switchgame真係要三思再三思
下次可以搵下D實機片睇下先決定
全平台game一定要考慮清楚
好似我係街多過係屋企一定會買switch版
Perform得好一定係其他
其實我每次買 都會睇
不過真係玩落兩回事
我係因為返工打機所以先switch
如果預左會坐定定打,我都會買ps4版
30 frame 一定係咁
操作唔順,畫面我就無乜要求
12月定1月 switch有隻閃亂波子機喎

講起omega迷宮,之前ps store特價,
我衰咸濕買左 無想像中咁易玩
原來我以前玩pkm不思議迷宮係狂S/L先玩到落去
同FD夾左份買家庭PLAN
但佢ONLINE到我無得ONLINE
係咪有咩要SET 我已經收到CONFIRM入家庭個EMAIL
幾靚
但會唔會因為個套 而厚左少少插唔到落個dock到
要掀起先插到
深水埗,旺角嗰頭有冇?
見佢寫31先出
Bethesda confirms that the "next Wolfenstein" will be on Switch as well

Bethesda既support真係
Super Mario Odyssey concept art shows Mario and Peach getting married
https://twitter.com/LuigiOdyssey/status/1055927838812131329

Too late, now we live in Mario x Bowsette reality
32淘汰賽

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞