|Switch/3DS(103)|Starlink x Star Fox| Dark Souls | 美麗新世界中文版|

1001 回覆
8 Like 0 Dislike
八方都叫有英文比你睇
大蛇2U完完全全做番比日本市場咁
我要天誅呀屌你老尾

當年細路仔家境清貧玩唔起PSP
呢d冷飯旦求搵個快錢
唔會再更新比中文你架啦
但起碼佢個態度睇得出新作都會有中文
重視中文市場
有冇人知道點先玩到Fortnite
PSV都就收皮啦
PSP隻Bio都未出
eShop download

nintendo ac地區set 日本/US
訓醫院 希望快啲冇野

zip code搵啲美帝免稅州份
唔該巴打
仲有無正統王道jrpg 異度已入手 八方無中文食唔落 dq11好遙遠
嚟緊出年2019年1月ps4有biohazard2重制版

不過傻西廢機switch 又冇份
ps4 xbox pc出年1月都有重制biohazard 2,不過廢機switch 又冇份
八九十蚊貼一張都厭貴你老母係咪智障,買一張用貼完去到機壞都唔洗換貼架啦咁都要慳真係唔死都冇用

呢部廢機已經少game出慳好多錢,點知你連買貼都要計過度過真係陰公囉
改良輕d比任豚入廁所打飛機啦,部機都冇game玩
上fb谷買二手機都得啦,呢部廢機都冇乜game玩,大把人放啦,嘥錢買全新返嚟封塵咩
畫大餅
LEVEL5 名棄作品 《背後靈》將於Nintendo Switch 翻生 !?

幻の作品『うしろ』がSwitchに!?  日野社長の超ロングインタビュー

https://s.famitsu.com/news/201810/23166354.html
曲線mode
Switch唔只係冷飯回收機,而家仲做埋PSP遺棄品資源回收

話係直線都得
人地問緊洗唔洗訂你就講埋d廢話
其實成部switch 評價都好嘛嘛
最好訂,不過要搵信譽良好既舖頭訂
廢post就有份,冇乜game出可以討論,一係j大餅,再唔係j銷量
dark souls點用amiibo?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞