巴打們同女友食飯係男請定aa?

356 回覆
275 Like 689 Dislike
貼埋仔都被飛 做雞做到咁
唔知你係咪精神分裂
岩岩講完「計住計住真係唔好撚拍拖喇」
之後又話人地「孤寒唔好出黎累人」
係呀我男朋友成日話識到我執到
好過執到你都喊三聲
我唔想話比人知我有幾好,只係睇唔過眼出聲
加上唔係個個都係你咁諗
只有駁唔到既人先會人身攻擊
我靚唔洗你講
一齊enjoy咪aa囉
無話要比哂 但一aa一餐半餐就飛撚左佢喇
有冇人幫手解釋
其實溝女冇特別方法
不過真男人就唔好比女人呃錢呃感情
係真係精神分裂feel
計住計住應該話人唔好餐餐拎單除2咁小家
都正常
跟住人地一唔請又話人孤9寒叫人飛左條仔
係邊個計住計住呢請問 邊個真係孤9寒呢
唔係奉旨 不過一唔比就孤9寒
媽呀好撚亂
咁點都好過n手西 你男朋友執到喇(如果有
咁兩個都係學生呢
aa
我地有個比錢既pool,我會比幾百蚊男朋友,之後每次食飯都由佢比,而我就負責mark數

當筆錢差唔多用完,就會又比錢男朋友
男朋友俾食飯,我俾糖水/7-11買嘢飲
同親女仔食飯都係我比大份佢比細 比得安樂就得
同埋比晒都唔緊要 但女仔唔該唔好覺得係老奉
港女都算啦 你話 請哂我先證明你有能力照顧我
咁都好d 價值觀唔同姐
嘩屌你明明奉旨覺得係男人都要咁樣做先溝到女咪認囉 又要唔認話幾時要男人比哂無老奉o) 企返係道德高地 但就話一唔請既男人都孤9寒 唔好學人溝女啦 再屌9人孤寒
嘩屌你真係青山走犯大開眼界
造成呢d野嘅係男權唔係女權
情侶食飯夾錢埋單其實好少事
唔明有咩好開post
同居果d就見到真章
女人奉旨要人請其實係男權嘅產物
男女咁多爭拗係因為香港同時存在男權同女權嘅缺點
香港食飯愈來愈貴 次次都男請唔洗儲錢啦
除非你地一個星期都唔見一次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞