巴打們同女友食飯係男請定aa?

356 回覆
275 Like 689 Dislike
講左有女 反而奇怪n手西又格臭都要有人接貨 未必真囉
起左底 原來假膠
唔怪得比人圍屌都堅持做雞
試過同個女仔拍左一個月拖 其間同佢出咁多次街 佢一蚊都冇用過 仲要我幫佢交電話費 請佢去旅行

有次搭車 車錢都想我出埋

我 : 未玩啦 十蚊你自己比左佢啦

佢之後黑尻我面
佢:拍拖要咁計較好辛苦囉 我以前條仔都唔會咁既
我:咁你去搵返你個ex丫嘛

第二日飛尻左佢
連登d港女一聽到男仔話 aa即刻起撚曬鋼
你咪搵條水魚 100% 請你,有朝一日佢發現個新女仔唔洗咁撚慘,奉止請你食咁
然後又會派帽比你,留意返,係”又會”
有時候叫佢請下 佢會話「咁你咪好著數?」
雖然佢笑笑口咁講 其實我唔好受 覺得同佢一齊同朋友無分別
記得bump大呢d女,留個手尾比佢先
臭西, 臭西, 臭西
重要的事要講3次
利申我請 所以我會直接叫自己條女臭西
睇佢D回覆都知假膠!
曲又唔夠曲,直又唔直
個腦生草
不過或多或少都反映出D港女....
咪就係上面班狗公男人搞到而家愈黎愈多港女囉
覺得女人有特權大撚哂 奉旨要男人請
男人唔請就冇風度好計較
女人就算乜柒都唔做攤大手板拿錢就得
btw離一離題你呢d身經百戰,千瘡百孔既人
到底最後會唔會信唔過男人,走去同個死tb一齊
然後而家你個所謂既最”男友” 就係個tb

反正我見好多tb都鐘意、傾向一面倒請條女食、買好多貴野滿足條女,岩哂d臭雞港女
最後d港女發現老了,要搵人埋單了,bye bye tb
唔洗死撐自己會有來有往,你請過佢一餐、十餐,都可以話你有請佢食,唔洗深究個 quantity 啦

你屙督尿照鏡睇下自己值唔值有個人為你仆心仆命,為你做好多,我唔評論了
你個心係點諗,成個post 既人都知啦
睇得出你返工都辛苦了,係網上發洩無用㗎
香港人真大壓力
三四百蚊就話姐
三十令四十蚊都同女朋友計
度縮左啲
有乜好嘈
根本係港男心目中個個港女都係貪錢既臭雞黎。標籤完港女就可以當正自己係鑽石三老五
係香港根本唔需要拍拖結婚生仔
平時岀街AA, 間中我會請。
佢生日我都會請,紀念日同其他節日多數AA
佢話唔鍾意成日用男人錢
掂都唔撚掂
容咩易打個車輪話有左叫我埋單
不了
掂都冇得掂
一定唔撚請
所以等女朋友畀晒好d
咁就大家唔使計
係咪豆豆扣黎
佢咪就係咁 之後見比多人屌就轉太話我都有請架 有咪比囉
不過人地一唔比/佢比 佢就屌人孤9寒囉 好似你個ex咁無撚恥無敵
貼錢比仔飛 short左係正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞