巴打們同女友食飯係男請定aa?

356 回覆
275 Like 689 Dislike
岩牙
冇計 佢想比就比 平時好少食兩舊水以下 習慣佢會拎一舊剩低我比 行街買小食就完全冇計
其實就算對朋友都唔會咁計住計住啦 出嚟食嘢玩下求開心下下都記呢樣個樣好咩
女請
你講左個事實 而家香港行左大女人主義條路,男人被逼聽女人話,其實要杜絕呢d風氣
近幾年電視節仲成日吹捧暖男,嫁比外國男人呢d concept
又唔見香港人吹捧PUA,day game呢d本身正常既野
同女朋友拍拖之前係一人一餐
貴嘅我通常會埋單
但下次睇戲佢都會主動話佢買飛咁樣

拍左拖因為都想一齊草下錢去旅行
就每個月都會夾啲錢擺佢度
食飯睇戲就用果啲錢
有淨就草起去旅行又好點都好

大時大節 或者平時咪買下野比對方囉

我覺得最緊要兩個人都覺得舒服姐
大家都係FG搵得果雞碎咁多
仲要是但一方出曬先叫好男人咩
真心一問點解拍拖食飯就要男方比
女權撚唔係好鐘意講平等架咩?
男士一生出黎就要請女人食飯?
佢地肯請肯讓女人係因為風度
好心d女唔好下下奉旨要人請
好似我咁,我出左黎做野幾年男友final year
佢番下part time我都會要求aa制
又唔係結左婚點解要養埋你果份
如果男士收入高幾倍既間唔時請下冇所謂
我有時同男友輸賭請食飯咁樣重開心喎
但我唔明點解要覺得男人就係應該要請
又唔見你覺得應該女人請
如果話咁樣睇得出男人愛唔愛你
咁就on9啦下下用錢去計咁現實

利申 為男士平反
Sorry 有女
港女:0)
你試過比哂咁咪有資格 做咩咁勞嘈
邊個想溝你呢d臭雞呀 真係送都唔要
正解囉
逐餐同你計就傻9啦 問題請你唔係老奉wo
問題個豆豆扣傻豬到覺得男人比哂 唔比=孤寒 心諗係邊個孤寒lol
真係當係男人就溝緊你 扮上菜
仲要雙重標準
再拎個標準judge男人係咪愛你🤟
九成以為被愛 實質做緊雞
如果個個女人都係絲打你咁諗就好 睇留言都知而家啲女幾痴線
唔知你假膠定咩啦,不過你都幾心理變態
你呢d咁現實既人慢慢自己過世
不過唔好意思,從來都唔會去開房
咁污糟既地方都係岩番你去
不如咁啦,每個月2個人夾翻d錢出嚟做公數,洗突左咪男方包底囉
話時話你貼埋仔都比仔飛
有冇諗過係自己有問題呢?
咩年代呀 請你當自己上菜 唔係奉旨架傻豬
佢請你 係因為愛你錫你 唔請都唔代表佢唔愛你wo 幾時食飯唔洗比錢架?做雞都自己比錢坐車返工啦
你咁既心態就真係等飛啦
識唔識咁諗呀港雞?
成熟女人囉 呢d請撚哂佢食飯結埋婚都無所謂 心甘情願
果然係雞 講開房錢了
雞唔算男女友wo 入錯post喇
鬼王果套唔係鬼王禿頭哲學咩 關PUA咩事
鬼王果d垃圾片簡直污辱pua本身既意義
PUA本身好似源於西方定台灣
但係香港講PUA實比人當on9
比人圍屌就潛水啦咁撚7
無道理仲要拗 傻9港雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞