巴打們同女友食飯係男請定aa?

356 回覆
275 Like 689 Dislike
大時大節我比
平時aa
第一個男友係計返自己食幾多俾幾多
之後果d男友都係佢地俾多
買野飲 食糖水我會俾
申利藍巴
男友讀緊大學year2屋企又唔係特別有錢都唔會斤斤計較 出黎做嘢/屋企環境好少少個班好心就唔好餐餐喺到夾錢計個十拎廿蚊零頭咁柒啦

利申係佢自願請 冇迫過佢,當然我有時都唔好意思,好想錫下佢就會搶住埋單
好心啲女仔就唔好咁孤寒啦 AA好撚正常
我自己同個ex家庭環境上都有啲差距
有時貴啲嘅咪自己埋咗張單佢囉 唔使女朋友難堪 又唔使佢比完錢之後嗰個星期要就住咁過 自己個心都唔會好過啦
不過佢又好識做嘅 有時平嘅地方佢自動自覺埋單
其實兩個人一齊最好就唔好咁計較
咁多aa既 注意無拍拖既自己一個人食 揀aa係意思架
無意思
Cls你自己無拖拍 唔係諗住成個連登都無人有得拍下話?
未拍過拖唔好出聲
個ex請
就咁睇你講 你條仔都唔願付出 同你啲輸出爭咁遠 就嚟食軟飯咁濟
9成9當你水魚保母
屌你個閪又一個男人不壞女人不愛
個男人閪撚到咁都重可以預備
一早就應該飛鳩佢啦
拍拖拍到傻撚咗呀
點解成日有女人講「你仲要唔養我咁我嫁你做咩」
而唔係諗「點解個男人要娶你」
女請
我睇法就係個老婆要打理得頭家有條有理
小事佢管大事我管
至於錢呢啲 有心一齊行落去就唔好計啦
有錢就畀 冇錢講聲 大家食平啲
冇需要計到盡
我明白下下畀錢會覺得好似好大洗費咁
但係豐儉由人 食貴食平自己揀
如果條女/仔唔食得平嘢 一陣仔都唔捱得嘅
咁咪飛囉 由蝕當贏
我就同你調返轉,我唔係搵得少而係佢搵得仲多 次次埋單佢都爭住簽卡,不過我每個月都比返錢佢,佢次次都收1k就算,仲同我講話有d數可以簽公司數!
日本妹請我
其實冇特登計
有錢就俾冇錢就唔俾
姐係得$100就俾$100 得$50就俾$50
或者隨心咁俾 出左糧或者男方可以俾曬
窮個陣就唔俾
利申 窮撚 女
或者男方無錢
梗係仔出啦 條女都養唔起就真係冇撚用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞