巴打們同女友食飯係男請定aa?

356 回覆
275 Like 689 Dislike
明明一aa就串人計較孤寒老奉請你咁 咁人地請少餐都唔得邊個計緊較呢?你值唔值呀個格衰到咁
勢頭唔對就話自己有來有往 講笑咩條仔比你來仲唔笑9佢孤寒飛9人?
貼仔比人飛係7 不過唔該唔好用呢d博同情 解釋自己虛偽乞兒格囉
又要面 又要屌人唔比錢
坐係公園度喊 真心青山友[black] [/black]
雞格真係無敵
條仔比九成 跟住隻雞話做咩條仔唔比埋一成佢咁撚孤寒
再話有來有往 乞衣格青山友
唔好坐公園度喊啦 做雞做到咁係慘d
冇咩好拗,兩個都ok咪得,邊一方都冇資格評擊其他情侶相處模式
追女仔嚟講又係,除非個男好有個人魅力,如果唔係都實係會請食飯嘅受歡迎d, 點睇都有誠意d啦
我俾哂 因為冇乜所謂,

利申 冇錢
睇完啲留言,發現真係要好好珍惜我男友了
男友樣唔差性格好又肯餐餐請食飯又係神科仔 不過佢已經俾我mark 咗了 各位要aa的女士們,其實出面大把外表正常又肯請女方食飯嘅男仔,只係你唔好彩遇唔到姐 ,下個會更好

利申學生
AA 特別節日就我請/輪流
其實好煩
以前成日計住佢請食飯 我要請甜品 又飽又要夾硬食 又嘥錢又辛苦
一係就今餐我 下餐佢 好麻煩囉 要刻意記

後尾我幾百幾百夾比佢 當出街洗費 見用得七七八八我再比 又係覺得好麻煩就算 出完街要自己記住今日食飯食魚蛋用左幾錢

依家拍耐左都係男友比 佢又無怨言 話我仲讀緊書
邊個拎到銀包咪邊個比 有時我拎哂錢出嚟,男朋友都叫我收返埋佢 平平地果啲佢會比我比,有時佢比我咪比埋啲散紙尾數咁。岩岩果次旅行我比哂
條仔都真係幾廢....分手吧啦
Btw你真係暗瘡肥婆?
請完佢睇戲食飯,佢行街買杯share 飲就當aa左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞