巴打們同女友食飯係男請定aa?

356 回覆
275 Like 689 Dislike
輪流睇數
咁好既😰😰
多數男友比
有時食平野佢會比我比
佢係好好架
幾廿蚊都同你女朋友計 做你條女都幾可憐
你無我比你啦 唔好影衰連登
aa
唔係aa 飛得
一樣,女朋友好識做
咁同樣男人aa什至要女貼 女覺得值 可以繼續呀😂鬼唔知咩 宜家係討論緊你點睇
氹得開心就洗錢 唔開心就唔洗 sorry有d雞feel
其實我expect你會答:咁姐係孤寒係男朋友度啦,條女飛得!如果問心覺得唔係,咁你其實心底係覺得男人比哂係應份 有d雙重標準囉
同埋假設條仔搵得少過你 你介唔介意有時請埋佢先?先唔講佢接唔接受
如果唔會 做咩笑d仔孤寒 真係無資格 因為你都係
咁睇香港女仔都唔係好撚差,咁撚多負評
爭在條仔氹得你開唔開心 條女願唔願意洗返錢落條仔度 條女要佢比哂既話 佢一樣會咁諗
佢係講緊唔請唔好溝港女姐
請又無所謂,當係Ftgf
唔會aa

我請兩三餐佢請一餐咁
不過行街買小食同珍珠奶茶果d就通常佢比
其實巴打係講緊港女獨有既認為係男人就應該比多/比哂 有事女人 無事咪平等
唔係就係孤9寒既慨念 所以堅持唔請好難娶港女:0
基本我比哂咁濟 亦無所謂 因為女友窮 但係我女朋友無咁認為過囉 同埋如果調轉佢一樣會請我囉
點解出黎做野唔可以財政獨立 大家aa 大時大節咪請 又唔係餐餐計到一兩蚊咁 食飯咪大約比返一半出黎
所以我建議女人都唔好計住計住
主動請男人
我地會每個月頭夾錢俾個公數出嚟 每次食飯就扣數 再間中互相請下 大家可以一齊慳到錢儲多d 錢之餘 又唔會因為金錢嘈交
少少錢就算喇
你請晒咪大家唔使計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞