儲值卡/上台資訊區(12) - 仆你個街 真無限加價

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
好生意到咁
係既去之前打電話問問先
係咪㗎。。。
想救,但都想賺多啲
地點:寶達邨 室內環境
CMHK 3G 同 3 3G比較
貼多左張CMHK
都係3
仆街我k60用舊方法 增值你送60阿屌 我依架張卡得番81.5開唔到多次阿
無送到阿屌
CMHK 21Mbps學園plan
突然解左速 無聊玩下speedtest
地點:安達邨
一個係CMHK 3G
另一個係3 3G
一開始貼多左張CMHK
CMHK有4G+ logo行緊band7 20mhz+ band3 10mhz的2CA? epc有ching test到CMHK第一次有基站開盡用4G band1的10mhz頻寬 ,之前只有band1 5mhz...
親戚來香港20日,有咩上網卡平靚正,data用量不大,少量通話即可
點解會可以解到速 仲要成過百Mbps

會唔會係bug? 之前大陸聯通都比班大陸仔試到解128k
https://ezone.ulifestyle.com.hk/article/1824740/

trihalo 張卡$38 開左卡之後有76蚊 可以開個$38-2GB PLAN 再加 $20 - 1000Min通話
btw trihalo真係俾萬能/年打到殘
其實根本係trihalo個玩法要長揸係好犯本
如果入20就可以hold360日即刻唔同講法
hello都打得死

得50阿屌 食左我錢阿
用CMHK個APP睇 好似BOUNS錢係分開顯示 如果都冇打去客服追
我覺得係真無限21 $118真係殺左好多儲值卡

基本上儲值卡除左卡巴同萬年外

Trihalo / Hemat果類 88/98蚊 Plan完全無晒吸引力
而家用緊 IMC + ValueGB
IMC 用哂data 但未用哂分鐘就用住smt 先,等分鐘都用哂先wtsapp 增值,慢慢搣又方便 等咗雙卡iphone 好耐
Btw ValueGB 速度參考:
佢係咪8達通分開計?唔送bouns錢?
無理由阿?我係門市佢話只可以8達通增值
應該要增值劵

激年咭可以射錢咪好囉🙄🙄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞