儲值卡/上台資訊區(12) - 仆你個街 真無限加價

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
收啲黃萬用晒本地數據既最抵
IMC 年卡可唔可以NMP 去Hello
出左XR,可以輕鬆換上綱sim
方便就smt/cmhk ,平就clubsim ,kabayan....
紅 應該130~140 但你中環買 貴少少正常
其實想轉number 去club sim 要點做
今日去門市都冇人答到我
問:我可以將csl / 1O1O或其他流動網絡供應商的電話號碼轉過來使用Club SIM嗎?

答: 可以。請帶同身份證明文件及地址證明前往任何一間1O1O 或 csl 門市辦理。

去門市屌佢地老母
如果唔嫌棄中移動同地鐵。。。卡巴人最抵
冇記錯係頭15GB行3.6
追咗一陣post 有條無聊問題想問
本身有張smt儲值卡有靚number想繼續keep 平時唔會用嚟上網 都好少打電話
想知儲值卡係咪冇得mnp去其他sim(e.g hello card, club sim?)? 要每次再買smt增值券$48 extend 180日? mnp抵d定其實smt增值已經好抵?
儲值卡都可以照轉走
正常會叫你帶埋大卡去做轉台手續
但無大卡的話就咁張sim都應該得
其實想轉number 去club sim 要點做
今日去門市都冇人答到我
問:我可以將csl / 1O1O或其他流動網絡供應商的電話號碼轉過來使用Club SIM嗎?

答: 可以。請帶同身份證明文件及地址證明前往任何一間1O1O 或 csl 門市辦理。

去門市屌佢地老母

club sim上限5張卡
點取消其中一個電話號碼?
其實都可以 如果你電話傾得多就clubsim

如果你極少傾電話就 直接mnp去萬能開年plan 慳返一張sim
如果你完全唔傾電話單純養號就clubsim $1x 可以養1年

會傾既就mnp 萬能卡 mnp費用$80 有180日 之後每用一次50蚊專用劵增就多360日

唔想麻煩就留係smt都ok
有,mnp去萬能卡開 藍萬plan
Thanks
我都有張SMT儲值卡靚number呀

9XxxxxxX

但佢入面冇錢,最少要有一蚊先轉得走

諗緊好唔好入50蚊當買個號碼

不過smt 年咭入錢開plan係咪好不智🤔🤔
靚到咁 入100蚊都要救啦 賣出去就fatfat
Epc班牙叔話萬能mnp 冇曬貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞