儲值卡/上台資訊區(12) - 仆你個街 真無限加價

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
如果你一個月15gb或以上就出真無限21啦 如果你單純手機用就算鎖你7.2都夠用
我就係正正買左拆左包裝既卡
仲要收我七十虲蚊
有咩台介紹 轉唔番用3
好似得佢同cmhk 真無限21
但cmhk 唔知收成點
Csl 就不了 之前用過mtr 係on99
同埋鎖我7.2 ? 邊間咁好
唔係一過fup 就128k
呢張卡垃圾來,伏己中...
你試下問3Hk既真無限21 續約幾錢
咩情況? 收得唔好定點?
睇到了, 但21mbps 真係夠用 睇片個d 有時stream 英超睇
Cmhk 收得如何
唔該巴打
streaming放data出嚟之前有做optimization㗎

如果你自己個位置收爆格同埋唔駛同人搶線嘅話10Mbps都夠做
邊間咁pk,麻煩開名,等大家唔好中伏
其實不用開名,深水埗好多都買緊拆裝k 60
同埋貴過六十蚊
同一number 純通話0數據用量 有無計仔
想買張 香港同大陸都有得上網既卡係咪 3hk個張萬能卡最好?
20GB for hk 2 GB for china
佢地就係一次過開幾張k60開左之後每張都射走20蚊 射5張就會多一張免費卡賣
萬能仲有張4gb中港數據+1gb 性交中港數據 150蚊

cmhk有張8gb中港數據 300蚊
上台for 大陸用
淨上網 +聽一兩個電話
係咪聯通已經最平?

因為要whatsapp facebook ig, 大陸16蚊月費果張卡好似做唔到
要whatsapp facebook ig嘅話即係一定要係香港出卡
除非翻牆
支蠕動嘅話考慮加把人先
咁係咪聯通1gb 一個月個plan 最抵?
係中環買左紅萬160正常價嗎?綠萬同價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞