儲值卡/上台資訊區(12) - 仆你個街 真無限加價

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
2000分鐘係本地?

新版有500分鐘大陸,不過呢隻無mnp

得舊版有mnp, 如果要大陸漫遊通話就唯有額外比錢
收得唔好咩意思?
點解唔行雙卡玩儲值卡?
同一價錢有20GB又係用SMT
https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/3148/211806/1?fbclid=IwAR3FcPx-qdvwSM8hGPoONR9kvTGjy-saMuPUSUk_JQQi0OS0ndwkymP1Mbg

人加價,佢繼續減!免行政費,平均 $147 有全速真無限上網
因為副卡用來插大陸儲值卡
中國移動,在香港係某d位係咪收得差d?
我有張中國移動儲值卡,有d位明顯係收唔到。
中國移動出名室內差 因為佢地冇900MHz 4G 室內覆蓋會差d
我試過cmhk prepaid speed test 過100
仆衔CSL最快6X
我在商場大家樂,3台正常,中國移動出沒有服務
啱啱喺灣仔csl門市搞咗陣 佢話無得攜號轉過club sim
利申 用緊csl all in one 嘅儲值卡
問:我可以將csl / 1O1O或其他流動網絡供應商的電話號碼轉過來使用Club SIM嗎?

答: 可以。請帶同身份證明文件及地址證明前往任何一間1O1O 或 csl 門市辦理。
我知 但我去到佢話唔得我都無計
邊到有129
啱啱去銅鑼灣csl問
佢話你可以轉過第個台再轉返過嚟club sim
用緊csl sim card唔可以直接轉
應該唔係真無限
開住CLUBSIM既網頁問佢 對佢地黎講應該唔關儲值卡事
佢直程係講CSL唔可以轉CLUBSIM 但人地網站明明寫可以
而且之前有朋友CSL完左約唔續都轉到CLUBSIM
佢話 因為大家都係儲值卡account
無得拗㗎喇 我喺灣仔門市搞好晒啲嘢 證件地址證明乜都ok 就係個姐姐仔喺電腦搞先話唔得 佢問返個大粒嘢先知唔得
你朋友本身係上台
我用佢個all in one prepaid
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞