儲值卡/上台資訊區(12) - 仆你個街 真無限加價

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
如果會多過20gb 想高速既
不如上台3 21 Mbps真無限

如果唔係就Hemat 3.6Mbps 開夠30Gb 每月約70
琴晚問 已經冇咗$118呢個價位了
可以續一年既咩?
我琴晚問係問新簽
個價上到$170+
應該都係118/138
舊客好似要138
但好似都係24個月
本身用緊咩plan?同幾錢?
我新客去門市問佢答我冇21mb 無限plan, 要出機先有
純上網係咪the clubsim好
唔駛點打電話 淨係要data打下機上下utube咁
去電訊台問街霸
用量?
6GB/month左右
年卡 睇一樓
多謝巴打
你好,請問我用緊自制藍萬年卡,如果我用支付寶hk app內置增值$80,會唔會送1000通電分鐘及$30?定還是一定要用返$80紅色增值卷先會送?Thanks
本身上台用緊6GB, 但有時到最尾幾日就爆就爆,想插多張SIM頂住,可能講用多1GB,係咪買張綠萬比較抵??

求解答
yes
clubsim: 由你開plan計一年 期間只可收sms 接/打電話都唔得 暫時開一次plan最平18蚊

hello: mnp費用38半年 之後20蚊半年 有漫遊 可收發sms同電話

萬能卡: mnp費用$80半年 之後每年50
啱啱收到CMHK SMS

中國移動香港:指定儲值卡升級至4G/3G數據及話音漫遊儲值卡即豁免每月$2行政費及可申請$38/1GB/30日本地數據組合。請於儲值卡有效期內攜同儲值卡卡套到門市或客戶中心辦理。查詢29458888 / 取消62264926

如果換左卡,點開返$38/1GB/30日本地數據組合?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞