儲值卡/上台資訊區(12) - 仆你個街 真無限加價

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
hemat 果個link 落Club ac 係咪伏黎
加左,你試下迫唔迫到佢免埋$18
用量?
萬年/vave/smt年卡
近排係唔係最推薦激?
萬年卡又點
個plan 1月27日到期,3續約嗰邊唔肯比118個21mb plan我
儲值卡可唔可以用wifi 蛋share?
最近有用csl.嘅用家 張sim卡如果係19卡的話 好似話訊號欄個到 個網路商名由csl.變左CSL
唔知訊號接收上有冇咩轉變
點為之19卡
上台卡應該全部一樣
留意返用量 因為儲值卡無真無限既
鴨記,對上少少有講
可分享呀
csl.上台嘅卡 絕大部分個sim卡號碼都係454-19
1010同sunmobile就係454-00
係合併之後 傳聞兩隻卡係接收上係有分別
https://1cm.hk.chinamobile.com/onlineshop/rateplan-only-detail.html?cid=1322

$11 一個月 (十二個月約) 剩睇 Youtube 抵唔抵用
如果想玩雙卡點玩法,想要無限上網。
唔該 ,因為我12月完約。
小弟想平平地養個係香港都增到值嘅內地號碼,用來收msg 多。有無推薦?
我以為你講咩濕鳩卡

btw 係優先次序 定會有d基站會用唔到?
原來有d咁既plan 如果你用到10gh 已經好抵

不過得500mb有d閪 你要雙卡咁用 一開youtube 就要轉卡
邊個係你果頭收得好d 就簡邊個

建議你買張3hk 既儲值卡試下接收先 好既就上台
係2G接收方面 454-19卡
會優先接收前pccw嘅1800 2G頻段 好似接收唔到原123嘅gsm 900頻段
對於經常行山嘅人其實會有分別
而係4G頻段
之前聽人講過話454-19卡優先接收前pccw嘅頻段
454-00就優先接收舊one2free嘅頻
不過而家好似冇分別 只係2G接收會有分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞