儲值卡/上台資訊區(12) - 仆你個街 真無限加價

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
3 唔係先118咋咩?21mbps無限
3台無限21mbps 最近睇好似變左 $156+$0
點解咁問 對其他台黎講應該無關係嫁
Club sim 要用人名先開到黎用
第一日用3台168

打去*333整密碼 長期話線路繁忙咁on9嘅
3 $118 21mb 舊客有冇可能做到?
人仔台 十二月尾到期
剛打黎續左 $168 免行政費
仲有無得再著數d 或 笨左
https://m.eprice.com.hk/mobile/talk/3148/211806/1?fbclid=IwAR3FcPx-qdvwSM8hGPoONR9kvTGjy-saMuPUSUk_JQQi0OS0ndwkymP1Mbg

人加價,佢繼續減!免行政費,平均 $147 有全速真無限上網
應該冇
我都睇到呢頁
下面有人話舊客都r到 $300 電子繳費券

剛剛電話29458888打黎續約
我r過幾次 佢都話佢呢邊無做呢個優惠
唔知係咪要街霸先得
紅萬130蚊平唔平
紅萬 鴨訕買130蚊 貴唔貴?
新手一問 藍萬大概幾錢到? 係咪鴨記周圍都有
月費10蚊樓下,純養號碼+漫游收短訊有咩選擇?

用緊人仔台4G數據非漫遊儲值卡
續期增值+行政費大約每個月比10蚊左右
去分店條友唔比我轉漫遊版SIM卡
平均$147係企業員工plan...
人仔台續約係咪有冷靜期?
月費10蚊樓下,純養號碼+漫游收短訊有咩選擇?

用緊人仔台4G數據非漫遊儲值卡
續期增值+行政費大約每個月比10蚊左右
去分店條友唔比我轉漫遊版SIM卡
hello,38開卡有半年,之後18蚊續半年

去邊到增值$18?
2G轉4G就有得揀
本身4G就點都要轉出去

最平SMARTONE48啦
之後每6個月keep住入50有得
有效期之內再轉去其他更好嘅又得
差唔多啦 如果再平D就可能係綠萬/SMT年 約$120
$150左右
ok
再平d就 clubsim 20蚊左右 用一年 但唔可以通話 只可收sms 漫遊sms都可以
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞