儲值卡/上台資訊區(12) - 仆你個街 真無限加價

1001 回覆
13 Like 2 Dislike
屋企人可以幫手買卷增值
但因為用信用卡要收SMS所以卡一定要我KEEP
但鴨記買果D係咪好少有ROAMING
佢好多都無寫所以唔係好識揀
即係果D你地有試過做到ROAMING收SMS就解決晒
平過上台開卡108果D其實都夠做
當然可以愈平愈好
我搵張3試一試先
多謝你建議
唔貪平揀啲不知名公司嘅已經少好多踩中地雷機會

況且你要MNP嘅話唔可以喺鴨記買卡
要直接衝去3果度買架!?
用完係咪無得KEEP NO.續落去?
佢寫到比錢都解決唔到咁
萬能卡買到券就有得續
不過一定要check清楚係邊到MNP
直頭按fb load空氣
唔知點解
普單講係 要mnp 就去直銷中心搞 MNP 開張普通的萬能咭,費用 $80 會有$90儲值額

你可以唔開plan,全部留黎打電話 or sms

張卡有180日有效期 ,之後每用專用增值卷 就會由增值起計廷長360日

即係我可以攞去搞MNP就解決
但香港都唔會返咁濟
萬能卡增值最少幾多
指定增值劵

購買國際萬能咭增值券,按增值券上的步驟便可替指定儲值咭增值,無論身處香港或外地均適用,增值額會即時生效。成功增值後,你會收到一個免費短訊,確認你的儲值咭最新餘額及有效日期。每次增值即可享增值獎賞(增值獎賞會即時存進儲值咭賬戶)如下:

增值劵金額 獎賞 延長日數
$50^ $5 360日
$80 $30 360日
請問一下
剩要號碼收sms 既太空卡
邊到買最平?
想問淨通話邊張抵?
一個月一千分鐘到

vave $100有三個月無限分鐘?
點解我K60 買番黎一開咭得番9.5?....
係咪我中左伏?
speedtest下有冇問題
去鴨記問問
trihalo 第一頁有講
20蚊 1000分鐘 但麻煩在要記得每個月入錢
你係邊買?
深水埗 鴨寮街A2出口
經過賣卡佬手嘅外傭卡九成九都做過手腳

仲要係正地鐵出口嗰啲係黑中之黑
正常一個package 係有32蚊剩?
45蚊 一個月,其實依家好似好多儲值咭都做緊呢個價
部電話有雙卡 係唔係都係join d 最平既plan 加買數據卡最抵玩
定係21mbps 真無限好過, 巴打都話21mbps 夠睇片
利申:用緊3 corp plan 6gb 之後fup
成日就住用 用爆降速好慢
k60開卡有120蚊 開88 plan 淨32

記得去鴨記買卡唔好買拆左包裝既卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞