babymetal

1001 回覆
12 Like 27 Dislike
寧願全部人放頭髮都唔好搞到核爆咁
Yui走之前嗰種簡單妝容同髮形咪幾好
依家邊忽kawaii....
以前幾撚正常
自從新造型出現之後忽然覺得歐美嗰時個曱甴服都唔差 ,起碼以前仲認到個樣
嗰陣時都估唔到koba佢玩咁大
嗰時玩the chosen seven 應該係發現yui/moa頂唔順(每場又跑又跳,睇吓AKB 嘅documentary 大把女唱幾首已經喺後台頂唔順,佢地仲要係無MC,接近全場玩晒,體能再好都唔掂),想好似kami band 咁每個位要有一至兩個後備,可以隨時換,然後未成事Yui已經傷咗

依家真係the darkest side 係 babymetal....
https://youtu.be/-W1hKWkI500

最近演唱會嘅官方影片可以睇到saya其實已經拍埋su同moa
睇吓Amuse同唔同佢續約應該會睇到端倪
Himetan 好似仲有約,可能預佢之後可以繼續以藝人身分活動
睇返以前d MV
真係甜到漏 https://youtu.be/5hmZdS0-g8k
Reddit 班友話Saya 入BM 最大阻力係佢有twitter account
Moa有人陪就夠了
Onedai daisakusen 應該唔會再演咖啦
We don’t ask for your favour anymore my father
lm
有冇人知 saya 有冇唱到
唔答反麻仔

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞