babymetal

1001 回覆
12 Like 27 Dislike
會員等今年三月尾先做啦,2018就快到期.
一點也不複雜,只要買官方指定物品,用除的code就可入教.
就係睇咗b站,然後直接中毒
Yava! 同 awadama fever 前面擺段solo真係痴撚線
BM 最惡怖嘅地方係明明歌就得咁多首,改吓次序改吓intro/outro 又有耳目一新嘅感覺,真正百睇不厭

Big fox 個LED背景勁正, 我諗睇現場嗰時一定會覺得BM 2018年將會全球狂熱,成件事好promising
謝謝
咁儲吓彈藥先
依家買完,肯定成個月食生命麵包
三月先買應該都夠錢成個月食丁麵
入會用指定貨品唔會太貴,18年都係5000yen 外加運費.

個人覺得會籍真正作用抽演唱會發,其次先係買the one 限定精品.

建議有多餘錢時去日本看一次大場live.
公司唔夠人,去得成都只可以神風
貢橙架咩
有咩出奇
整個快閃都唔得?
咪就係只可以快閃囉

好想近距離欣賞BOH嘅神技,青山嘅double padel,大村/leda嘅光速結他
仲有moa嘅顏藝及Su嘅唱功
即係全部
快閃睇show夠啦
https://youtu.be/8TctCynughY

新碟有呢首嘅完整版就正
一路都好想知成首歌係點
幾正啵
月月
朋友去日本嘅手信
https://www.pressreader.com/uk/kerrang-uk/20190102/282080572964718
唔止Kerrang, 好多歐美雜誌都「貌似」收到風BM今年有新碟推出
其實佢哋同華納合作套真人版動畫係咪已經冇咗件事
無咗yui
今日先睇返一張舊圖

正式宣佈最愛mayuyu
試過一次快閃,回到香港精力會完全抽空和肌肉超酸痛ORz
有唔少FANS都玩過快閃..24小時內看SHOW來回HKJP
加油,希望你19年最少中一次LIVE抽選

這二件我沒入手到~~
當年未入教
已經有好多件
多謝

咁多又唔擔心體力
當年去東京睇展覽日日朝7晚11不停行咗3日,一返到香港又開工都未死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞