babymetal

1001 回覆
12 Like 27 Dislike
唔想佢揾人頂yui, 但啲舞同歌啲form留空一個位又怪
is垃圾
最慘係black Babymetal d歌一定要唱雙簧
GJ, 4之歌
廣島果次live應該係表現同舊服裝最好的一次,就係呢次live我更加期待Yui歸隊 ,好想Yui都可以着一次廣島live套服 。GJ,4之歌
廣島live Moa solo
24號會睇live 唔知會係咩感覺
Molamola
未睇過live
我以為佢地會越黎越紅,可能上紅白,亞洲巡回之類之類,依家molamola
Ilne
聽過一個講法,BM上唔到紅白係因為紅白唔比kami band出場,紅白規定唔係樂隊名義嘅表演團體要用大會嘅樂手
要上嘅話佢地當年打入美國billboard嘅時候就已經上咗(話晒日本歌手,即使平成歌姬們同埋百萬天團們都做唔到佢地嘅成績)
巴打心水清
近年有 D 無HIT SONG 無話題性 無數據嘅咪一樣上到紅白
而且唔上紅白唔代表隊BAND/歌手唔紅嘅

亞洲亞洲就算啦,亞洲興咩POP呀

巴打你拎d平成歌姬/百萬天團出黎比較
BM呢d妹妹仔偶像 又唔知係鐵定金屬嘅band 邊度比得上呀
我都覺得好可惜... 真心覺得佢地喺外國可以再上一層樓....
我個心好碎
YUI 你走左咁d兩人歌點算阿

btw幾時黎香港阿
係 明明仲有得上 偏偏呢個時候yui離隊
我諗過多一兩年點都要 hire 多個,呀 su 把聲都差左,如果揾到多個 share 下個 work load 都未嘗不可
外國人係不滿Amuse一直無出聲,好似玩班fans咁
依家出新歌同聲明,普遍外國fans都接受
只要d歌繼續高質同有班metal大佬加持,有排玩
始終佢地係非主流嘅非主流,su metal把聲都唔係咁易搵
講美國billboard 200最高排BM係贏嘅
好似話日本好多年都無人入過
oor 同宇多都入過不過同 bm無得比啫
其實BM之前都有人入Billboard 200
但對上個果入TOP40係53年前嘅坂本九(14位),BM係39位
http://www.billboard-japan.com/d_news/detail/36914/2

之前兩年一張專輯,本身正路今年應該有新專輯 可以期望下BM再衝上去
可惜...今年真係發生太多野
好浪費....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞