babymetal

1001 回覆
12 Like 27 Dislike

我揀左邊
右邊正好多
我係泰國整左兩個 百零蚊一個
一陣影上黎
屌早知17年飛日本睇gnr就有得睇babymetal
左邊果個咪有
https://www.hk01.com/%E6%A8%82%E5%A3%87%E5%AF%A6%E6%B3%81/306599/%E8%AC%9D%E5%AE%89%E7%90%AA%E8%80%B3%E6%A9%9F%E5%A4%B1%E9%9D%88%E7%A0%B4%E5%A3%9E%E5%8A%9B%E6%9C%89%E5%B9%BE%E5%A4%A7-%E4%BA%94%E6%9C%88%E5%A4%A9%E7%91%AA%E8%8E%8E%E8%A7%A3%E6%A7%8Bear-mon%E7%9A%84%E9%87%8D%E8%A6%81%E6%80%A7

講起IEM, 我一路都好奇Su用嘅iem係邊間出品

原來係Westone es60
街價都一皮嘢,未計可能針對Su調整嘅費用

Yui 同Moa 一開始就用fitear , 聽講後來都轉用westone
Yui

Moa

Su

10k
藝人用嘅IEM差唔多啦
唔肯投資或者無sponsor嘅咪用普通唔仲特製同無咁多單元嘅版本
睇返神樂隊都每人一對ES50,Westone 都算大手筆

謝安琪嗰對都要呢個價錢,以前佢同何韻詩一樣都有一對UE18 pro....作為木耳窮揀嘅我見到呢d正嘢只能流口水
好能rich
佢都好rich
呢隻又係?
得返一個
要問吓耳機高手
完全搵唔到資料

相就搵到幾張

又變返兩個
預左啦,amuse 呢間垃圾,唔通佢真係會鎊水簽多一個 member咩

過多幾年,諸夠歌 su 夠歌單飛就會踢走埋 moa 㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞