babymetal

1001 回覆
12 Like 27 Dislike
屌,成個漢堡神偷咁
講緊個preview

睇返Su/Moa/yui 嘅solo
發現moa唱歌都唔錯
希望新碟有佢地嘅合唱啦
如果BM可以將出名嘅J pop metal 化就正
Su 唱歌勁好聽
把聲勁正

買咗tokyo dome
想問問武道館值唔值得買?
值...但會看到心痛
此話何解?
因為小神?
因為yuimetal係其中一場發生意外,仆街由舞台跌左落地..
moametal係花道扭柴..
你會看到二人之後忍痛續繼跳。
睇完Tokyo dome
三個字 - 痴 撚 線

好撚正,真正頂點,live 正過碟太多太多

希望新生babymetal 可以更上一層樓,好多鬼佬睇過live 版starlight都話勁正

P.s. 來香港嘅話一定睇
東蛋好能屈機 太癲
自己都鍾意dragon force, 之前一聽到road of resistance心諗做乜咁似through the fire and flames, 後來先知原來Herman LI 同Sam totman 呢首嘅負責結他

然後kami band 完美還原 好犀利
Tales of destinies 更加, 變速勁到震(自己唔熟Dream theater)

記住係live! (好多band live 會比cd 遜色, BM係倒返轉

Su/Yui/Moa 演出完美不在講

話Babymetal 唔係metal 嗰d究竟識唔識metal (我認我未接觸BM時都有呢個想法,覺得日本妹同metal大纜都扯唔埋
Tales of destinies
東蛋唱Ijime, Dame, Zettai 跑果陣又係印象深刻
我睇完red night, 心諗d正嘢唱晒,black night咪會失色....
最後當然無失望啦
知唔知邊到可以買到佢地tour啲tee
好靚
好似得官網有
我都想買佢地嘅衛衣,唔貴
日本Amazon應該有 不過多數都唔係正價
http://bmdfoxapparel.com/
件衛衣好正
不過唔知中坑著會唔會好柒
https://babymetalstore.com/
呢度嘅嘢又有唔同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞