電木結他樂理你問我拍[真係拍緊啦!!!!](41)

1001 回覆
16 Like 7 Dislike
錄音問題
如果我就咁結他插pedals再連去interface係咪無問題?
定係pedals同interface中間仲要插多舊野 ?

非常有問題

pedals係要經過amp同cap先有你平時聽到既聲
痛到乜都做唔到,落床都有困難

占sir冇事ma

占sir冇事ma

左邊肋骨痛

占sir冇事ma

左邊肋骨痛

我嗰陣搞咗成個星期先好d
但占你落床都痛睇睇佢好
睇跌打
似爆肺wo師父
喂,支ibanez條頸咁薄,Gibson起步唔夠快喎

hey 偽毒考驗後邊愈黎愈多高把位 個陣時先係gibson發揮既時候

頭先我見到支mu仔sweep得好快,上面寫住占米舖頭招牌

幾年前 有晚手指尾抽筋 咁我就叫個衰仔幫我彈結他

快睇頭d治癒下

呀木 捉曱由呀?

搵老豆

係咪有d聲
好想收工呀屌 咁搞法分分鐘天光
錄音問題
如果我就咁結他插pedals再連去interface係咪無問題?

非常有問題

我冇amp 可以買舊乜野放pedal同interface中間
錄音問題

非常有問題

我冇amp 可以買舊乜野放pedal同interface中間

用軟件補救

非常有問題

用軟件補救

用緊logic pro x 但加舊amp sim di 會唔會好啲

用軟件補救

用緊logic pro x 但加舊amp sim di 會唔會好啲

借黎試下咪知
占咪幾時出片

用軟件補救

借黎試下咪知

係咪直接插balance out入interface?

占sir冇事ma

左邊肋骨痛

我嗰陣搞咗成個星期先好d
但占你落床都痛睇睇佢好

每次一訓醒教就特別痛,然後郁動一陣例如落街食個飯之後就會好番好多唔痛咁濟

唔知咩事
睇跌打

過多幾日都係咁就照xjapan
似爆肺wo師父

唔好再嚇我
錄音問題

非常有問題

preamp pedal->di box ->interface

但一樣係衰聲

非常有問題

用軟件補救

唔會,因為你入interface個signal已經爛

其實你raw track入logic再掛plugin應該係最好
占咪幾時出片

而家連拎起支結他都唔得
占咪幾時出片

而家連拎起支結他都唔得

抖下啦 占sir 親新年抖一抖
占咪幾時出片

而家連拎起支結他都唔得

抖下啦 占sir 親新年抖一抖

乜都做唔到好悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞