電木結他樂理你問我拍[真係拍緊啦!!!!](41)

1001 回覆
16 Like 7 Dislike
我想買個OD去boost suhr riot, 買fulltone OCD好定maxon od808好
定係巴打門有其他好既od推薦

你玩開咩風格,想要clean boost/dirty boost ?

想要dirty boost, 想用黎solo個震boost一boost個聲邊隻比較好
訂左40隻生蠔爆爆佢
訂左40隻生蠔爆爆佢

上你到拜年
訂左40隻生蠔爆爆佢

上你到拜年

帶40隻蠔黎拜
到我心口痛
唔掂...
到我心口痛
唔掂...

爆肺
我想買個OD去boost suhr riot, 買fulltone OCD好定maxon od808好

你玩開咩風格,想要clean boost/dirty boost ?

想要dirty boost, 想用黎solo個震boost一boost個聲邊隻比較好

suhr 有隻dual boost
或者ocd 都得,不過啲gain 開少啲好

一boost就爛

JEM30th正呀
四千幾美金

占師傅話俾本野叫我去參詳下

秘cup
點解我冇
占師傅偏心

點解我冇

淘寶啦, 用到就得

返廠訂又耐又貴

我買冇振臂送 是否中伏

唔送匙我就知, 唔送震比真係唔係好清楚, 有冇se巴絲出黎講下

一定有送

邊間啊

半摺架啦, 算啦

半摺又夠仆街我只諗到e and l

人地有大琴行射住

我仲記得msn年代,E send段video黎話佢係結他老師,我覆左佢: 咁都夠膽教?

我估可能係漁翁撒網咁send,send埋比我

佢d片認真痴線
Touching 差拍子差又執錯晒野solo又唔乾淨(係好誇張既唔乾淨)又偷工減料,咁都夠膽出街

好想睇

占師傅話俾本野叫我去參詳下

秘cup
點解我冇
占師傅偏心

點解我冇

入貨冇耐

淘寶啦, 用到就得

返廠訂又耐又貴

我買冇振臂送 是否中伏

唔送匙我就知, 唔送震比真係唔係好清楚, 有冇se巴絲出黎講下

一定有送

即係樓上巴打唔見左
大年初一應該彈既歌
https://youtu.be/Q6AGs2curPk

鄧燈鄧燈燈 燈鄧燈登登

一boost就爛

嗯...
所以我用jan ray od
od 黎講佢非常清晰同有dynamic
唔會爛聲
但ocd 開小小gain 都得既。咁ocd 平咁多
差成倍價錢

一boost就爛

嗯...
唔會爛聲
差成倍價錢

其實大家覺得關唔關隻riot事

根本一推就爛

佢出reload版會唔會係想解決呢個問題
大年初一應該彈既歌

鄧燈鄧燈燈 燈鄧燈登登

每次聽都覺得好正

一boost就爛

嗯...
唔會爛聲
差成倍價錢

根本一推就爛

舊版未試過
大年初一應該彈既歌

鄧燈鄧燈燈 燈鄧燈登登

每次聽都覺得好正

一boost就爛

嗯...
唔會爛聲
差成倍價錢

根本一推就爛

舊版未試過

有冇人玩過 PRS SE Torero? 有冇評價 想買第一支Floyd Rose 唔知邊支好
有冇人玩過 PRS SE Torero? 有冇評價 想買第一支Floyd Rose 唔知邊支好

厚,勒平價metal之選

不過平野既floyd rose始於係麻煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞