電木結他樂理你問我拍[真係拍緊啦!!!!](41)

1001 回覆
16 Like 7 Dislike

唔該巴打 一陣試下
Btw 講多少少我聽到有回音係彈緊果時
但錄出黎聽就無 所以錄果陣好辛苦成日甩

原來我一直都開左2i2個monitor
宜家無問題啦

巴打scarlett 2i2 邊到買同買幾錢?

通櫃 一手好似要千一
搵左間錄音塞幫隊band錄音
個能樣叫我地d結他全部清聲錄一d effect都唔好加,想要拆聲、delay等等果d佢話會後期加
一聽到即刻執野走

咁即係話你哋係佢眼中只係midi controller
個能樣叫我地d結他全部清聲錄一d effect都唔好加,想要拆聲、delay等等果d佢話會後期加
一聽到即刻執野走

一聽到即刻執野走

姐係佢連留條raw都唔識.

咁都可以收錢錄音....我係咪應該都要開始收番貴d

係囉, 雖然而家d人成日話窮游窮游, 但都係要錢, 對我地呢d食餐譚仔都唔敢叫多個送既人黎講, 真係唸都唔敢唸

我食譚都係單送唔叫野飲

窮能音樂人真係份外悲涼

屌我都從來唔敢叫嘢飲

我而家每一蚊要留做搬大鋪裝修

唔該巴打 一陣試下
Btw 講多少少我聽到有回音係彈緊果時
但錄出黎聽就無 所以錄果陣好辛苦成日甩

原來我一直都開左2i2個monitor
宜家無問題啦

巴打scarlett 2i2 邊到買同買幾錢?

通櫃 一手好似要千一

前日睇過1020
一聽到即刻執野走

唔好話冇effect, 連條mon channel衰聲少少都唔會接受啦大佬, 我點知出黎咩picture

而且清聲都唔係raw signal, 後掛plugin一樣死。
一聽到即刻執野走

仲話全世界都係咁做
原來錄音呢飯都幾多笑料
一聽到即刻執野走

仲話全世界都係咁做
原來錄音呢飯都幾多笑料

唔計未比番個聲樂手

剩係計如果佢真係清聲當raw signal

只可以話一知半解,學藝未精。

當笑料笑下,搵過間
有冇維修amp head (solid state)嘅師傅推介

仲話全世界都係咁做
原來錄音呢飯都幾多笑料

唔計未比番個聲樂手

當笑料笑下,搵過間

其實應該係照set返拆聲 ,係套pedal後加多隻DI out
然後開多條track for DI 用
另一條照正常平時咁set 用黎聽返distor/delay 果啲effect. 是唔是
有冇維修amp head (solid state)嘅師傅推介

修理華

仲話全世界都係咁做
原來錄音呢飯都幾多笑料

唔計未比番個聲樂手

當笑料笑下,搵過間

其實應該係照set返拆聲 ,係套pedal後加多隻DI out
然後開多條track for DI 用
另一條照正常平時咁set 用黎聽返distor/delay 果啲effect. 是唔是

呢個係其中一個方法
錄到好眼訓,沖涼訓教算

放棄的感覺真係正
錄音界笑話 咁我都可以收錢幫人錄啦 痴孖根
林訓一推

學佢用505錄
訓醒一推

學佢用505錄

神器
希望今日錄到最少10個ex

咁有動力

咁有動力

殺呀

走數2年既教學影片

終於的起心肝黎料!!!

今日目標係寫晒頭20個ex,錄埋!!!!!!
好想夾band呀
好想夾band呀

我唔想
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞