電木結他樂理你問我拍[真係拍緊啦!!!!](41)

1001 回覆
16 Like 7 Dislike
見巴打有係啲琴行教過樂器
想問下琴行係咪通常55分帳?
大琴行同細琴行有冇分別?

我教過間pk琴行, 真正pk, 教5人班拆幾十蚊比我, 仲要原來人人都係55, 剩係對我係特別低, 一知道左就反面走左

欺壓得好緊要, 音樂界其實好多時都唔係表面咁藝術

咁仆街?點會咁恰你?

一直都覺得jem好柒
特別係d玩具色

少年你太年輕了
呢d色簡單直係80年代恩物來

而家都2017年仲80年代恩物
咁膠既色

你咁講古典音樂咪無存在價值?

痴能線越黎越貴

Ibanez 都變成富豪玩意

真係風水輪流轉, ibanez轉型做highend 結他了

但又唔係hi end聲
又痴FRET了

占師傅話俾本野叫我去參詳下

秘cup
點解我冇
占師傅偏心
我枝prs se custom24個振臂唔見左
有無巴打知邊度配得返

去買支PRS CUSTOM 24, 拎佢入面果支用

秘cup
點解我冇
占師傅偏心

下次上堂唔比我我一拳打撚死佢

我教過間pk琴行, 真正pk, 教5人班拆幾十蚊比我, 仲要原來人人都係55, 剩係對我係特別低, 一知道左就反面走左

咁都有
仲要剩係對你咁

對我係個反面教材, 所以我一能定唔可以變成好似佢地咁既人

邊間啊

半摺架啦, 算啦

痴能線越黎越貴

佢最最錯就係冇分正副廠
做cheap自己個名

我估佢以為分左產地就OK, 佢自己應該都未預到10幾年後佢當年d街邊野可以賣到而家個價

淘寶啦, 用到就得

返廠訂又耐又貴

我成枝PRS唔見左

下?!?!??!

琴晚發夢仲見架

呢個post真係好多痴線佬

結他痴
有冇daw可以推薦下
最好易用d

最易用一定係logic吧

剩pc最易用就唔敢緊講實, 水果...adobe都係for超業餘用既易用daw

易用就夠照的話, 我推sonar
有無巴打知邊度配得返

淘寶啦, 用到就得

返廠訂又耐又貴

我買冇振臂送 是否中伏

唔送匙我就知, 唔送震比真係唔係好清楚, 有冇se巴絲出黎講下

秘吸

係參詳我手練左3個鐘既書法

流到....

送都唔要o個隻?

我仲買左好多返黎想隨機送出去

咁仆街?點會咁恰你?

細個天真又好hup, 唔埋堆又唔瀨鞋底

唔hup我hup邊個

而家唸番就覺得係打怪升level, 同埋教識我一定要對自己鋪頭d阿sir好, 公平, 唔係就會好似佢地咁。

痴能線越黎越貴

但又唔係hi end聲

所以marketing 真係好重要。

sor各位ibanez用家
我唔係踩緊呢個牌子呀, 我轉mu仔之前都係ibanez架
白紙一張應該從邊度練起?
又痴FRET了

拎黎setup

秘cup
點解我冇
占師傅偏心

入面乜都冇寫架 空白一本記事本黎
有無巴打知邊度配得返

去買支PRS CUSTOM 24, 拎佢入面果支用

咁新買呢支又冇左支震比, 又要再去買支custom24拎入面o個支用, 然後又冇左, 又要買, 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買 又冇, 又買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞