電木結他樂理你問我拍[真係拍緊啦!!!!](41)

1001 回覆
16 Like 7 Dislike
身邊朋友開始無火

此post有

對唔住
有d能樣教木結班收360/4堂
仲要廣東話都未講得正成口鄉音

https://youtu.be/7PGzW11pTPU

呢條能樣搵贊助
Short能左

活落關節
今日係通利見到占米
btw 試左枝二手suhr覺得好撚正

我今日未訓醒又著到成個乞衣先見到我
身邊朋友開始無火

此post有

對唔住

咁樣樣...
今日係通利見到占米

今日係通利見到占米

大佬,你quote呢句覆,一陣有人以為係我黎點算
昨晚玩得好開心, 壓力減低左好多

游車河真係好正, 點算

游車河真係好正, 點算

再遊

游車河真係好正, 點算

再遊

唔了....每次游都要成晚..... 再掛住玩乜都做唔到....
今日係通利見到占米

對眼有啲似

第一次用呢個icon
今日係通利見到占米

對眼有啲似

第一次用呢個icon

好慘
[acoustic $4k-$5k有咩選擇]

新手彈左無半有多
發學自已支veelah d聲好平
睇左幾篇文
話5k可以買到單板
心目中有幾個brand 好似唔錯
Ayers, Saga, Andrew White, Eastman

有無老手可以帶路

脷伸,想玩日本d figerstyle, blues, 彈唱

新手彈左半有多
睇左幾篇文
話5k可以買到單板
Ayers, Saga, Andrew White, Eastman

有無老手可以帶路

脷伸,想玩日本d figerstyle, blues, 彈唱

新手彈左半有多
睇左幾篇文
話5k可以買到單板

有無老手可以帶路

Ayers唔錯, 但轉左越南做好似差左

你以上呢幾個牌子我會推saga

不過香港邊度買到SAGA~? 定去秦國旅行順便買
新手想學買pedal
想要個reverb pedal玩下啲bltes野 有冇咩平野推薦
新手想學買pedal
想要個reverb pedal玩下啲bltes野 有冇咩平野推薦

窮撚冇咩錢
新手想學買pedal

窮撚冇咩錢

budget?
新手想學買pedal

窮撚冇咩錢

budget?

800內有冇
新手想學買pedal

窮撚冇咩錢

budget?

800內有冇

我唸唸,有d 吊腳
星期六好想黎睇占師傅出show

Where?

Where?

秋名山

Where?

秋名山

加埋贏左幾多站呀?
新手想學買pedal

窮撚冇咩錢

budget?

800內有冇

Hall of Fame 啦!

唸黎唸去都係佢!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞