FIFA 19 Pro Club討論區

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
咁反擊都一定有小組成份
打小組一定要夾得多好有默契先得
但係依家個個friend唔係要返工 就係第二日有早堂
唔齊腳點打
根本更新完就變晒垃圾。

第一,節奏依家快到仆街,唔講以為自己打緊欖球(實有d 人話咩依家咁先爽呀,咩放工仲同你慢慢用腦打之類既說話),俾返出game 果一個星期既節奏已經好正。

第二,點解左右2閘永遠唔識mark 人,唔係話要你貼實對家,你都唔好成日走左埋中堅位咁痴線。

第三,nurf timing shoot, berf 普通shoot 真係好反智。岩岩出果時玩,見到d 傻仔鳩射撻晒q ,以為隻game 終於做到少少技術上既分野,屌你老母西,依家又變返18咁。

第四,出波下下自動導航,你搵條友拉住個進攻球員佢都可以出到碧咸咁,咁點玩呀。

屌你老母垃圾驚,開機打返鋪先
打閘位好似有挑釁對面咁,會係咁攻你
今晚落去執屎先
佩服打閘,防守移位有時會溜冰咁
更新完打閘易左被人放星
Speed 已經89 追都追唔到
更新前都仲有機會追到
係啦,更新前個撚個喪屌話爆唔開人,速度無優勢丫嘛。所以依家未又變返跑步game 囉
淨係講第3
今次係nerf first time finesse shot 基本上主流fifa community都讚好 更新前係接近無視傳球角度 背龍迎波冇做任何轉身動作直接盪射都可以高命中
呢個你啱,上佢個網睇左實測圖,係更新得合理
尋晚打我同班隊友都覺得易守左
唔再係下下跑狗下下高波過到頭喎...
更新完 真係可以棄驚
同埋令我對現實足球有另類見解
原來現實足球係可以kick 波 kick到入禁區再射
個serve 維修緊?
仲lag得多過之前
成日都玩唔到
邊位 littlebean 巴打開頭10分鐘入完波就睇full celebration + replay,下半場比我連追4 球要睇哂4次full replay
點樣可以係PRO CLUB睇哂REPLAY?
成日入完靚波,成班隊友都話想睇,但都係飛左
係咁講緊ut咋⋯
Pro用果個同隊友一齊痞低果個慶祝從來都未睇完過
邊位 littlebean 巴打開頭10分鐘入完波就睇full celebration + replay,下半場比我連追4 球要睇哂4次full replay
點樣可以係PRO CLUB睇哂REPLAY?
成日入完靚波,成班隊友都話想睇,但都係飛左
係咪講緊ut咋⋯
Pro用果個同隊友一齊痞低果個慶祝從來都未睇完過
明明佢第三係講緊time shooting
你就講finesse shot
練咗一排time shooting 其他人都開始識用之後 而家越改越廢 真係好反智
係nurf都nurf個timing要再準d而唔係nerf個強度啦
除咗第三點之外都好認同你
因為timed finishing 真係on撚9 點出呀屌
我練到唔係窩利嘅話7-8成出到
而家nurf真係好唔開心
而家用同唔用分別真係唔係好大
個更新係nerf first time finesse 唔係time shooting
玩落近兩個patch都feel到廢左
而家綠色都有機會唔中龍
同之前綠色射個波快到無影
而家已經冇左
update咗幾次之後越黎越唔好玩,個速度越黎越快,行路都好似跑步咁,現實足球邊有咁快架?有時真係覺得demo果時最好玩...
集集都係咁架啦
一開波真實d但比鬼佬嫌慢
嘈幾嘈就會改返快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞