FIFA 19 Pro Club討論區

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
咁中場會過去包,中堅個個就一定抖到最後唔會出
其實與其要屌龍門球BUG
不如自己拉隻人去防守
尋晚D1 遇到兩球 都係自己返後頂返

利申:唔用龍門球BUG
呢個真,明明好易守既野唔明點解覺得煩
易守還易守
明明隻game問題 竟然係迎合佢
明明龍門球無越位,有咩問題
乜撚呀 我夠知無越位啦 依家係AI自動貼實中場線呀
最少數真實玩家即係點
唉 好撚on9 呀ea
更新完變返. Fifa18
未update前都似真係踢緊波
ai 防守弱左好多
射波易到變番18
Poornstar 呢隊垃圾打any又用bug都比我地追和
又發現左隊bug狗
叫FIFA DIU
搵d同你果隊玩家人數相近既隊
近期ai瘋狂派膠
入幾多都唔夠失
更新完搞到中堅難踢左,成日要殺出去搞到多左空位,琴日成日比人 tap in
我唔肯定係要開定關
一個高波又過曬頭
更新完ai後防變返17咁,狂派膠,特別係領先緊一定自爆,打到燥

不過中前場無再傳啲 即時性嘅醫院波
開左 = search 同你隊波差唔多人數既球隊 兩個人最多好似search 到5個
唔開 = 你兩個人 都有機會搵到11人球隊
橫掂都係 講埋另外兩個

Any position

on = 如果你果隊波 有人打any 咁只會搵返有打any既球隊 / 你對波無打any 咁只會搵返無打any既球隊

Off = 有 any / 無 any 都會search

Match Keeper

on = 如有你keeper 係player打 咁只會搵返對面龍門係player玩既球隊 / 如果你地無player打龍門 咁就會search 返唔係 「人龍」 既球隊

Off = 同 「any position」解釋一樣
以前 ultra defensive 個陣三個後衛收到好似三中堅咁,依家成日出去比人一推就過
搞笑咩,晚晚都有堆波係電腦on9即時回傳既垃圾波,根本救都救唔番,明明就冇位先傳比佢,佢一野就比番落mark我條友到,on撚99咁
變返跑狗game
打後防speed 90起步慢啲都已經追唔到
你講起,好似真係少左從後追翻既波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞