FIFA 19 Pro Club討論區

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
如果係captain 咪變左禁戰術?
每個位置計法有些少唔同
都有可能關未配好相應point事
不過dm 閘位多數少一能力
好似係
100場算快啦 一晚玩幾場 一個月點都拎哂
咁打得贏就可以話any係狗 ?
成日贏
人地電腦唔會派膠?

你未試過因為人地電腦派膠而入波?

其實你/你FD 玩ANY都唔爽啦

控住全隊中國隊咁既人

有時唔玩any 比電腦轟d世界波仲喜出望外

一定開心過你屈控球率70VS30

利申 最近對面個any 得3成控球
我踢開3個人
18 都上到d1,2

係對人齊腳係辛苦 人地搵11個齊人仲辛苦過你比佢11個屈松辛苦

但電腦無你想像咁廢

同埋都係果句 係玩any果個辛苦
禁實
就算你用any你都會比佢屈嫁啦 你用any又唔會加能力

咁都有得講
有冇2000 -2400pro club收人 長玩
前中都得 隻人能力88
鐘意 駁腳分波 即彈 撞牆
係呀
不過依家多人玩左 d隊齊腳左
同埋冇得連背住你即call即傳到比你
用any反而變左係少數
自fifa15 pro club後回坑

今集幾好,有3個風格可以選
龍門撲球簡化左好多,反而係壞事

身邊個個有fifa19
但唔係個個願玩pro club

行申:ST,Lm,GK,求收留
人地電腦都會派既
不過自己隊既電腦派得多過人地姐

但冇人話any用黎屈人控球率
唔好以偏概全
定係你鐘意屈人控球率先咁講
屈控球率自己同ai玩好過啦
玩咩pro club

你有冇試過自己隊兩條友,用埋any控多9個垃圾ai挑人地11個player最後贏左?
不知幾爽
呢個情況究竟會係any狗定係對面11個能力有問題?
俾電腦世界波開心已經知道係咩玩家
唔覺有咩爽 我會比較想做有齊fd開波果邊
我隊波剩gk.同cb. 你有無興趣 ?
平時 2300-0300 到
有無遇過一隊波叫barcoke?到底點樣先頂得住佢嘅頭槌攻勢?佢咁多年都係瘋狂兩邊early cross尾柱比個高佬頂…
想請教下點樣射十二碼先入
發覺成日打pro club對電腦龍射親佢都知我方向嘅
佢係成日救到 我射左佢又撲左射右佢又撲右點玩呀
最後先揀方向啦
一對呢 d 我一定追遠柱個隻 mark,一係就成隊放佢高佬攞波
出哂名
網上面仲有好多佢既精華片段睇, 場場大炒對手
燒味黎講佢地都真係爐火純青
幾有實力都好對親都有機會頂唔住
有冇早場隊 9點開波
年年都咁打, 都好難唔爐火純青
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞