FIFA 19 Pro Club討論區

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
射波仲勁過真人
射波真係冇人好講,岩岩玩左場,又有d濕鳩回傳同唔聽指令,但一射就有 真係勁到仆街
電腦係一著魔就狂12同埋回傳即刻彈返黎好on9
仲有防守去去下唔去
其他都勁左
射波由屎級buff到去神射手級
但派膠方式亦變得更多元化
射波仲勁過真人
射波真係冇好講,岩岩玩左場,又有d濕鳩回傳同唔聽指令,但一射就有 真係勁到仆街
無咩興趣睇你own goal
話比你聽電腦有佢用處啫
唔岩聽就唔好撚聽啦
你咁唔鐘意同人地討論 對討論完全無幫助

同埋無咩興趣睇你own goal
香港人真係好撚大壓力 鐘意屌住黎玩
電腦如果好似人咁
咁後防就冇人玩啦
又要話電腦好波
比證據你電腦on9又話冇興趣睇
人地有證有據你唔理 要一言堂仲話人唔中意討論

講緊電腦成日派膠 你就要話係人玩得唔好 係人問題

講一大堆問題出黎當睇唔到 一句我覺得電腦勁左就end topic
再話人唔中意討論 係好野既
美斯一定要射入十二碼
c朗唔可以發脾氣
Ultra defensive 兩隻閘都唔會上
thx
有冇師兄個人仔轉完number之後
開完第二場又會自動轉叔9號
有冇師兄識搞?
想問點樣del人仔?
去最出面既setting, profile
我覺得今集問題係成日判左俾第2個拎 明明傳俾隻閘.隻閘唔會去拎波 判左隻左中場番後拎
又cancel唔到..
今集pro club Max skill points係咪同上集一樣
105定110點
是但啦 到最後又咪有人bug點
唔洗 過一兩日就無事
d點會比返你
Switch 係咪一樣無 Story mode,無 Pro club?
無PS4 如果又係閹割版就買PC version算數
真人踢波都有呢d on9波 幾真實 你話佢球球都係咁就on9姐 照觀察10球先有1球
有無人識開 long free kick
完全偏離到仆街
Ching可唔可以教下點樣角球搶點 我較到192 90kg都唔係好頂到波 ching點預跳起個時機 同埋有時我明明食左個位 啲人可以突然好似魷魚咁zip左係我前面拎埋我個位 點樣防依招同點樣做到依野?
要 dou 圈鬥 zip 唔好企定定,行後兩三下?之後睇時機衝埋去。

你有無試過角球守住 d 高佬,你諗下點解你 mark 極都唔貼,再調轉用翻出黎就得

不過我太矮,呢排角球攻勢我地都改緊斬遠柱直射 / 頭鎚 set 翻入中間射
Btw 你咁高企近柱已經好難 mark 19x 既高佬我地係兩個人推走佢算
姐係其實都睇斬角球果個斬係邊個位 屌 我隊友唔識斬角球 次次近柱個位都唔同
有時唔止角球 開生波斬去中圈跳頂 有時我攞好左個位都會比人zip返去我前面 好似比人拉一拉向後再搶我個位咁 但係我已經禁實左個L2咁拎位
你廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞