FIFA 19 Pro Club討論區

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
隊波4條友 啲波無論高定低波次次都俾對面AI搶贏 自己隊AI慢到仆街俾人輕鬆迫甩 完全組織唔到運唔到波上去 一係就自己派大膠傳俾對面前鋒or解空氣圍
守波嗰陣就個波點踢都落返人地腳下 一係俾人輕鬆硬爆

到底有咩方法改善
有any
但每次㩒AI準備傳波or 轉身都俾人輕鬆偷波
遇到同樣情況 留名學野
琴晚打到燥 有2- 3場係8x分鐘
明明2-2 or 0-0,一係俾人20幾30碼 一個遠射直飛死角
一係個波tackle/ intercept幾次都仍然喺對方腳下 俾衝到入禁區直接入波
cam 係咪有bug, 瘋狂扣分
有無隊收人一齊玩下
今年d frd話唔玩
試過41212 cam 會狂扣
4231 cam 就冇事
瘋狂中柱 完
你咁介意啲分既唔好回防啦
企岩位就冇事
人多對人多, 電腦開龍門球先無解
對面實最少3個前場釘死你3隻後衛搏, 中場1個攝住隻前鋒唔比佢頂
永遠都係開比對面隊拿到又捱打無限LOOP
做Any嗰個人仔已經打CDM/CB
諗住可以增加防守同組織 都carry唔返啲垃圾AI
DLLM
迎波+唔好夾硬向前
好多人亂咁through 今集AI反應好快 實block你

等updat 啦,實改 依家proclub 班AI 太假,為傳而傳,反應過快
其實前場打Any會好啲,多個人夾波
防中打any始終差少少
係撚
今集做any唔易,d電腦能力值廢到喊
由佢電腦自己彈彈波仲好
唔用any好d
易過中龍,成日中柱中眉
中左bug
每踢完都彈句發生錯誤 加唔到能力點搞
前場無支點 下下靠直線真係無得打
兩閘經常發波瘟
18 都係咁啦 cam 回防一定扣
冇錯 如果防中同後防都係any控晒會好吃力,最好一個真人防守,any前同埋一對中堅
其實我係打前鋒, 幫隊友問下

同埋唔關回唔回防事
佢話指示係咁叫佢跑去lm 個位😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞