FIFA 19 Pro Club討論區

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
唔入唔緊要,但係等佢地推好要等好耐,我都係想打機
真係寧願佢server唔好分咁細
比番d韓星馬泰黎
日就唔好啦
明顯有輕微delay
死 server?
呢d都算 鳩咁回傳先難頂
要不斷trial and error
想請教開龍門球點襟先頂到俾自己隊友, 因為10次有8次都俾對手頂到....
波未到L2 hold實
向上下 頂比翼
可以睇左小地圖隊友係邊先
有冇人玩pro club每打一舖就斷一次ea
但每次又可以即刻連得返

係依1,2日先開始係咁,但打ut online完全冇事
係pro club先係咁,唔知做咩事
更新左,又變返垃圾,成場波同打欖球無分別,係邊扔d 波落邊線,之後斬斬斬斬斬斬斬,10隊有8隊都係翼貼邊線企,放三角形,斬。 馬騮搶波咁
電腦對鏝變返好勁
其實online season (非ut)同pro club, 係咪都係一樣,d1-d3 一個pool? 定係search 自己個division 加減一級?
其實個pool都係d1-3
但Online season容易搵隊 經常可以搵得番d1,2先唔係好覺
hkjc06 呢隊波玩龍門球bug, 又死屈兩翼高佬頭搥 垃撚圾
有時啲隊友真係幾討厭,見倒隊友一攞倒個波就係咁跑上去,無人幫波

走位又衰交波又無腳準,又hold唔倒個波,但又成日串串貢咁話點解組織唔倒

有得射又唔射,有得斬又唔斬,係都要用下skill moves先嘅,但失敗多過成功

個右翼又唔知點解成日入中間,搞到個邊無晒人打唔倒反撃又或者比人喺返佢果邊打反撃,一係個波去到邊佢就跟到去邊

個防中又成日跑得上過個前鋒,然後個前鋒又成日企咗個中場個位,搞到個中場又唔知點算好

屌過無數次,但佢地無乜改善之餘又覺得自己好撚勁果下先死
打LM/LW應該set幾高,幾重?
轉隊啦
Proclub人夾人緣
唔係現實朋友就另謀高就啦
我都玩左差唔多成年後先結識左夾得慣既朋友
我唯一覺得電腦勁係見到對面隊d ai
自已隊d ai真係破佢膠處都唔掂
唔call波佢地自已傳下傳下可以冇啦啦大腳斬上去,斬都唔係問題,斬中人好嗎,成日都斬係個人附近,跑緊都唔拎唔到果d位,再唔係ai自已橫傳唔到腳傳撚左俾人然後輕鬆單刀
call波一係就傳唔中人要追返個波一係call完傳俾冇call波o既人
你踢咩位

JOIN US
轉過第2隊啦
遇到一班好隊友真係好講彩數
遇唔少
打中場以為自己係林伯 次次後上射門飛機
打ST 又要走落黎串連 但係愈幫愈忙個隻
打翼又好早收入中間, 同CAM 撞位

及早轉隊 對自己好D
打pro club有腦最重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞