FIFA 19 Pro Club討論區

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
因為調整完數值就當新game賣呀
根本19就係18加個r聯dlc
屌你老未,點解永遠對面啲電腦啲傳控成隊巴塞咁,點逼都搶唔到
自己嗰啲就後場派膠,已經冇㩒call波,都會係咁大腳踢上去
係咪痴撚線
最攞命應該係明明搶人個波,拍甩左,但撞極個波都係落返人地隻腳度
越update越垃圾 寧願佢咪撚update
Scripting
其實一開波個 version 最好
年年都係 果然update完變番18
個個屌難攻左
其實覺唔覺得pro club整得好hea

我理想中既pro club

個人仔有得向唔同方向發展

例如想玩盤球就可以用技能點升到個盤球極致

而唔係呢家玩玩下已經大部分都升爆曬

之後可以hea升
跟本大把野整

但死都要搞ut先
pro club冇位課金ma
課金影嚮球員能力值又失去咗pro club嘅意義
最多買下紋身呢啲我都覺得ok
訓練電腦人仔呢啲都可以搞嘅
但可能會變到得返球會管理員有得玩

轉會費身價呢啲就多餘 唔通有人會為咗game錢而出賣朋友轉去第二個球會咩
有隊Open Rice成日玩Bug
其實pro club轉左18個系統開始 都唔駛再期望有咩特別既野會出 一切從簡 場數一樣點數就一樣 而唔係以前咁你個人技術好 解既成就越多就會有越高既數值/技能俾你
有無人玩街場有deley?即係轉方向叫波實會遲一秒先有反應。上網正常,係更新完就咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞