FIFA 19 Pro Club討論區

1001 回覆
9 Like 7 Dislike
你玩drop in?
要打club先有skill pont
drop in唔計,你係咪玩drop in?
Oh...thanks
因為係澳洲無club入
點lock?
仆街要較到16x cm 6x kg先可以有90速
盤球幾矮都仲係卡係90 靠升lv應該最多只可以升到一兩點
ea係咪特登唔比人做屈速矮撚

BTW 招新fake射玩單機加勁多速 去到pro club加得勁少
最撚憎ai亂鳩解圍同懶鳩叻撞牆
今集電腦咁撚勁都廢
你比到波佢至少自己兩個電腦打one two猜散你兩三個人
射波又勁到癲
今集真係考你自己個人識唔識踢波
跑得慢左 組織同走位就要好左
自己諗下真人踢波係咪勁個啲啦
今集d電腦好唔聽話 試下少人玩就知
琴晚有場有幾球單刀叫極都唔肯傳 望住兩個電腦互猜
射波由屎級buff到去神射手級
但派膠方式亦變得更多元化
之前有場咁,玩到燥
左右閘長期失踨 叫波唔比自己係到猜夠三四球 冇叫又懶醒比搞到玩家踢走個波 無論玩家有冇位都自動12

除左射波我真係想知好左d咩
今集電腦勁過用any隨時啦
我自己覺得最大問題係犯規比牌太鬆
好多剷到飛起同阻人前進都唔吹
any係睇你本人玩得勁唔勁架咋wo,點比?
比牌不嬲都弱智,經常性對面冇店到波情況下撞撚走我都冇吹
剷果d只要店波先就唔會吹,無論比人點打都冇用,就算officially成個飛起離地都冇事
我較到最防守,兩隻閘一定齊人
電腦自己兩個輕鬆彈one two
仲要連續幾多下都得
兩個電腦簡簡單單就猜散一個二打三或者二打四
你any係可以打多啲自己鐘意既戰術啫
但係電腦勁係一個事實 你對比返上一集就知
今集有電腦幫手,小人打都無以前咁辛苦
我有位跑單刀極冒風險咁禁左兩次三角佢仲係到猜
冇人要佢勁 正常聽話已經夠啦 呢d咪叫做多左

上集我玩成年都未試過一晚比電腦後衛入四球own goal 計埋對手既話係一晚遇到五球
咁樣搞法我寧願佢似翻上集算
上集龍門球咁樣開都有offsides
一係bug左
一係改左球例

剩係cap低左一球
真係多得呢個新控球系統唔少
好勁喎d電腦
打any超正,d電腦勁快勁靈活防守超勁
你禁完唔比咪啫係你個位唔靚
有人位置好過你囉
係啦係啦 電腦最撚勁 幫你計埋靚唔靚
單刀跑空都唔柒靚 總之就電腦岩撚哂
你叫佢波就唔岩 等佢組織哂成場就最撚好
岩心水未?

我想問下我上面貼球own goal係咪又係我走得唔岩 係電腦比我既考驗啊?
https://youtu.be/wt5gvkjS9Ns
又想問多次啦
咁呢球佢咁樣回傳比我係咪即係我個位好靚啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞