[懷舊撚]鍾意洛克人Rockman既巴打入黎傾下計

298 回覆
17 Like 0 Dislike
細個成日玩x4 , 用zero爆唔到機
exe其實都真係神作,玩法破格
重點係易上手,易玩

正傳洛克人死十幾次先過到一排,好打擊自信
X7,X8調低左難度,但俾人屌到化

劇情仲要幾好睇

X7真係易到第一次玩都可以滿血打爆機
重點係易上手,易玩

劇情仲要幾好睇

X7 3D位好撚難玩喎
成日都睇唔岩位跳左落街
重點係易上手,易玩

劇情仲要幾好睇

X7 3D位好撚難玩喎
成日都睇唔岩位跳左落街

唔知點解我覺得好易
而d boss夠空間比人睇清楚d招再避

買千值練吧啦

呢啲咁柒

平丫嘛

千值練都係2~300

特別版叧計

邊度有千值練既exe買

買千值練吧啦

呢啲咁柒

平丫嘛

千值練都係2~300

特別版叧計

邊度有千值練既exe買

我想要d-art X多d

千值練都係2~300

特別版叧計

邊度有千值練既exe買

J出血

邊度有千值練既exe買

J出血

exe係咁多代最鐘意

睇邊代啦
唔記得X5定X5合埋眼都可以打爆機

x6用忍者盔甲
尾2果關道中卡左好撚耐先跳得過

係咪要用蜘蛛網過果PART

我記得係成關係針,唔用忍者裝真係煩到嘔

果關用ZERO 打係勁難, D 針一下死....
身邊無fd鍾意

細個由X玩到早幾年流星都係單機玩
重點係易上手,易玩

exe可以玩到好有技術 啲勁人可以無傷打boss

比你地講一講好想試下開exe個坑
重點係易上手,易玩

EXE第三集最好玩,之前嗰啲內容太少,後面嗰啲又太多嘢(EXE5個戰棋係好玩嘅)
重點係易上手,易玩

EXE第三集最好玩,之前嗰啲內容太少,後面嗰啲又太多嘢(EXE5個戰棋係好玩嘅)

以前細個睇快樂龍期期都有exe既攻略
動畫又有睇下tvb既網絡英雄洛克人但一直冇興趣玩
而家大個反而好想玩返舊野,exe試下就岩
身邊無fd鍾意

完全忘記左流星

邊度有千值練既exe買

J出血

exe係咁多代最鐘意

識貨

盒x當年揾極都冇
一係就炒價
身邊無fd鍾意

I know that feel bro

依度大把巴打陪你

exe係咁多代最鐘意

識貨

y拍都有啦

y拍信唔信得過

以前細個睇快樂龍期期都有exe既攻略
動畫又有睇下tvb既網絡英雄洛克人但一直冇興趣玩
而家大個反而好想玩返舊野,exe試下就岩

我好似得四係玩到二三周目
攞哂所帶靈魂就當爆機
第二集就唔明日文玩唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞