[懷舊撚]鍾意洛克人Rockman既巴打入黎傾下計

298 回覆
17 Like 0 Dislike
樓上話唔知psp 有重製rock man x既,真心推介玩番,動畫補完好正。

Btw, 個時未出x6, capcom 吹到好大,又話會有歴代boss 參戰 個時勁期待.

dklm,最後好似得鯊魚個招集氣招見到x1隻鷹
同埋你地好似無人講洛克人賽車,又係好撚正

打贏對手搶人parts, 每一關又有挑戰性,又係要玩番。

真係好多正game,sfc個隻rock man and forte 又係正, forte 我覺得好用過rockman 好多。
樓上話唔知psp 有重製rock man x既,真心推介玩番,動畫補完好正。

Btw, 個時未出x6, capcom 吹到好大,又話會有歴代boss 參戰 個時勁期待.

dklm,最後好似得鯊魚個招集氣招見到x1隻鷹

結果得火龍係x5出現過,仲要廢曬武功
X1隻企鵝同X3隻水牛直頭被隻海象雪住

呢個只係RMZ1嘅故事 RMZ3 先係戲肉
只可惜RMZ ZX 系列都唔似會有續作

Zero三部曲真係超精彩
完全為左一切犧牲

唔好提了,rockman系列永遠冇續作la

唔係四部咩
Rockman zero 4 最尾死剩個頭盔

自膠,一時之間記少一集

佢冇死ga,冇人話正式過佢死左ga

Zero三部曲真係超精彩
完全為左一切犧牲

唔好提了,rockman系列永遠冇續作la

唔係四部咩

自膠,一時之間記少一集

因為呢一集太拉劇情,同x6一樣
主要人物都走得7788(1+3天王,copy x, omega zero)
就格硬延長
[quote]

唔係四部咩

自膠,一時之間記少一集

主要人物都走得7788
(1+3天王,copy x, omega zero, 個主腦博士V)
就格硬延長

真係好多正game,sfc個隻rock man and forte 又係正, forte 我覺得好用過rockman 好多。

要數可以數埋洛克人射擊
PS年代要三隻碟先裝得晒
但隻GAME伏到震

要數可以數埋洛克人射擊
PS年代要三隻碟先裝得晒
但隻GAME伏到震

我無玩過喎,有無圖望下
以前細個玩電單車果幾關好難玩
尤其是打魔鬼魚有個位要拎埋E罐定心

第二節關鍵時刻向上衝
如果Switch 有EXE 系列就正

第二節關鍵時刻向上衝

x4魔鬼魚同x5雷電章魚

第二節關鍵時刻向上衝

x4魔鬼魚同x5雷電章魚

X4水牛 一開始向左行
好訓練逆向思維
最鍾意x4隻畫風

Alice

個女仔叫iris wor
[quote]

唔係四部咩

自膠,一時之間記少一集

主要人物都走得7788
(1+3天王,copy x, omega zero, 個主腦博士V)
就格硬延長

其實x5同z3都可以完得
係cap水先繼續出,不過z4個尾都收得幾好
X4 個主題曲正到喊

好想玩返呀

x3 個主題曲都正
見到x4 呢2個字
個腦已經有首歌不斷loop

Set成條感情線比zero,仲配首op

https://youtu.be/qafgms16WJ0

以前打機 專登開場聽晒首歌先玩
見到x4 呢2個字
個腦已經有首歌不斷loop

Set成條感情線比zero,仲配首op

https://youtu.be/qafgms16WJ0

以前打機 專登開場聽晒首歌先玩

唱風 有少少似名偵探柯南
X4 個主題曲正到喊

好想玩返呀

x3 個主題曲都正

x3片頭動畫都係講x
x2完全被遺忘
X4 個主題曲正到喊

好想玩返呀

x3 個主題曲都正

x3片頭動畫都係講x
x2完全被遺忘

有x2果3個獵人
X4 個主題曲正到喊

好想玩返呀

x3 個主題曲都正

x3片頭動畫都係講x
x2完全被遺忘

有x2果3個獵人

btw X2最深刻係GBC版果隻
打完8大有架火車頭好難打
細個卡死左過唔到
大個再玩先爆到
講真,Zero個故事雖然好,但係我好唔滿意佢整死哂所有人。
Z1死Phantom,Z2 X個身爆咗,Z3淨低既四天王全死,X徹底消失,Zero冇個原本個身,Z4 Zero變埋灰
仲有成個Zero系列Zero由頭失憶失到尾

你唔講真係唔記得
因為果期都好多受歡迎既game都出賽車,所以都淡忘
講真,Zero個故事雖然好,但係我好唔滿意佢整死哂所有人。
Z1死Phantom,Z2 X個身爆咗,Z3淨低既四天王全死,X徹底消失,Zero冇個原本個身,Z4 Zero變埋灰
仲有成個Zero系列Zero由頭失憶失到尾

係,成個故都sad
可能佢代表一個時代既終結,之後接新一代英雄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞