[懷舊撚]鍾意洛克人Rockman既巴打入黎傾下計

298 回覆
17 Like 0 Dislike
唔知點解x6會狂死

明明細個玩唔係咁

X6相比X5係難左好多
多左勁多跌死、尖刺同勁撚難跳既平台位
唔知點解x6會狂死

明明細個玩唔係咁

X6相比X5係難左好多

X5難過X6
講洛克人點可以唔提提打不死的空氣人

https://m.youtube.com/watch?v=JCS0YTcfjqI
[quote]講洛克人點可以唔提提打不的空氣人
X4最好玩!
唔知點解x6會狂死

明明細個玩唔係咁

X6相比X5係難左好多

x6啲設計根本係刻意刁難玩家
點睇zx同zxa? 又話出續集 依家係咪收左皮

稻船走左成個rockman收晒皮la

我以前都係稻船信者嚟
但係條友出走之後完全無作為,間新公司淨係出埋晒啲垃圾app
mighty no.9又搞到成鑊粥咁
懷疑Rockman成功根本只係靠佢喺Capcom個班底
唔知點解x6會狂死

明明細個玩唔係咁

X6相比X5係難左好多

D人屌x5易左,所以x6加左好多依d人工難度

你有見我連住咩?

上面巴打指zero同zx係平行世界
本來zero係接住x5去,但無lala出左x6
所以計劃變zero係平行世界

最後zero都係接返x

冇wor,時間線都唔同,x6係x5既3個星期後
雖然z4同x5一樣結局玩同歸於盡生死未卜
講洛克人點可以唔提提打不死的空氣人

https://m.youtube.com/watch?v=JCS0YTcfjqI

點會唔記得
其實元祖難度高勁多,唔只air man
點睇zx同zxa? 又話出續集 依家係咪收左皮

稻船走左成個rockman收晒皮la

我以前都係稻船信者嚟
但係條友出走之後完全無作為,間新公司淨係出埋晒啲垃圾app
mighty no.9又搞到成鑊粥咁
懷疑Rockman成功根本只係靠佢喺Capcom個班底

所以而家只能懷念rockman
唔知點解x6會狂死

明明細個玩唔係咁

X6相比X5係難左好多

x5點會易過x4
x4應該係咁多集最易

x5點會易過x4
x4應該係咁多集最易

X4可能其他位太大改變,所以d人加返晒分
x5冇動畫真係可惜左

x5點會易過x4
x4應該係咁多集最易

x5冇動畫真係可惜左

X3時第一關可以用ZERO
而X4第一次可以用ZERO做主角
當然加晒分

x5點會易過x4
x4應該係咁多集最易

x5冇動畫真係可惜左

X3時第一關可以用ZERO
而X4第一次可以用ZERO做主角
當然加晒分

仲要擺明成個故事係zero先係主角
伏筆又留做x5,第一次見到都估佢唔到
記得細細個玩X6 屈最強個套裝甲係咁9沖

係咁變飛機

係咁變飛機

所以有一關全場針,唔比你咁玩爆機
其實原祖洛克人7 8係好撚高質
個陣買埋洛克人漫畫睇
一路打一路睇漫畫 好撚正
個人最中意原祖第7集 其次第8

X系列 個戰鬥系統好撚創新 真係好撚正
隱藏地方又多

Zx故事無得輸
由gba玩到nds版都無失望

Exe 3代先開始玩 隱藏位同劇情都夠
不過比起橫版係差d技術

流星就。。。 玩完第一集就無玩

原祖系列爆左無數次
個陣細個玩到2-7全部最後關卡密碼都記得曬
rockman zero 最好玩 近遠功一齊用

秘技用呢套甲
訓住過

點先有架

秘技黎,以前d game好多依d
但用左就難度大大下降,冇左d樂趣

x5去到後面有得拎
sigma之前
其實原祖洛克人7 8係好撚高質
個陣買埋洛克人漫畫睇
一路打一路睇漫畫 好撚正
個人最中意原祖第7集 其次第8

X系列 個戰鬥系統好撚創新 真係好撚正
隱藏地方又多

Zx故事無得輸
由gba玩到nds版都無失望

Exe 3代先開始玩 隱藏位同劇情都夠
不過比起橫版係差d技術

流星就。。。 玩完第一集就無玩

原祖系列爆左無數次
個陣細個玩到2-7全部最後關卡密碼都記得曬

元祖我都冇機會研究劇情
第一隻玩係8,不過難玩,放棄好多次先玩得掂
最後ending睇到洛克人一直都都艱辛咁為正義努力真係好感動

X同zero真係型棍子既代表

不過dash好似冇乜巴打玩咁

點先有架

秘技黎,以前d game好多依d
但用左就難度大大下降,冇左d樂趣

x5去到後面有得拎
sigma之前

巴打好記性
x4真係爆過好多次。細個玩騎電單車個關難玩到想喊
X4 關卡bgm boss bgm 都好撚正

X5,X6 果堆我聽唔入耳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞