[懷舊撚]鍾意洛克人Rockman既巴打入黎傾下計

298 回覆
17 Like 0 Dislike
去到x7冇玩,我想問個光頭佬boss死左幾多次,又重新左幾多次,次次都係基本形態 > 巨大化 > 下一集 > 基本形態 > 巨大化... 咁loop
X7 X8都好撚戇鳩
屌 capcom喺iphone又剩係出隻x1
去到x7冇玩,我想問個光頭佬boss死左幾多次,又重新左幾多次,次次都係基本形態 > 巨大化 > 下一集 > 基本形態 > 巨大化... 咁loop

7次
簡直係終極煩膠

7次
簡直係終極煩膠

Rockman X8 竟然飛左光頭佬

7次
簡直係終極煩膠

x8有老西 不過唔係final boss咁解

7次
簡直係終極煩膠

終於可以休息
我為左dash去買3DS
然後買左無耐就停左dash3 pj
本身聽到有red ash好興奮
但見到隻黑提9號搞成咁
但見到隻黑提9號搞成咁

本身諗住佢出就買3ds
後尾又話主角轉左人
最後直情出唔成
但見到隻黑提9號搞成咁

本身諗住佢出就買3ds
後尾又話主角轉左人
最後直情出唔成

果陣講到好高自由度
出左D圖 望落都幾興奮
而家得番fanmade同red ash

7次
簡直係終極煩膠

終於可以休息

x8個陣玩美版冇咩印像
好難得 好多朋友都對x系列無認識 全部都淨知洛克人等於exe
洛克人 鋼鐵之心最正
X3同X4 主題曲埋OP動畫都好撚正細個日日都要開機睇一睇段OP先安落
之後X5 X6儲parts 儲裝甲太煩開始少左玩,X4史上最高

我先係始祖
好難得 好多朋友都對x系列無認識 全部都淨知洛克人等於exe

我反而完全冇接觸過exe

我反而完全冇接觸過exe

我都無玩過exe
洛克人等於exe既幾多歲

我都係,一講洛克人只係識exe
仲懶共嗚講資料傳輸
膠都費事比

我先係始祖

我先係英雄
但見到隻黑提9號搞成咁

本身諗住佢出就買3ds
後尾又話主角轉左人
最後直情出唔成

果陣講到好高自由度
出左D圖 望落都幾興奮
而家得番fanmade同red ash

得返只有回憶
好彩自己出世既時間岩咋

我都係,一講洛克人只係識exe
仲懶共嗚講資料傳輸
膠都費事比

X都唔識仲要只係識EXE咁撚肉酸我係你就唔講出黎柒啦
最近玩番x6, 火龍果關難到仆街
打個中boss打5,6次

火鳥,自

火鳥,自

用zero一下秒
最鐘意玩gba zero
1234集都唔知爆過幾多次機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞