[懷舊撚]鍾意洛克人Rockman既巴打入黎傾下計

298 回覆
17 Like 0 Dislike
有冇人記得exe百人斬
有冇人記得exe百人斬

好記得 好在卡左我一日姐

隱藏版係咪exe黎
元祖最好玩
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/01/23/142108_99c933e6ea8011e065a4be5c7c2d4e49.jpg[img][/url]
隱藏版係咪exe黎

睇錯,原來同初版一樣pose

又要去落訂
[img][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/01/23/142108_99c933e6ea8011e065a4be5c7c2d4e49.jpg[img][/url]
隱藏版係咪exe黎

又要去落訂

一SET十盒係咪即係有兩套
隱藏版係咪exe黎

又要去落訂

都開左一排,唔知截左未
好鐘意玩psp 個隻rockman x重制,又2.5d ,又有動畫睇,又可以用霸法,知umd load得慢都買隻正版玩。

可惜銷量不似預期,x2重制就胎死腹中

又要去落訂

都開左一排,唔知截左未

咁要等開賣定點
好鐘意玩psp 個隻rockman x重制,又2.5d ,又有動畫睇,又可以用霸法,知umd load得慢都買隻正版玩。

依家先知psp有隻rockman x
Btw 嗰時有隻元祖 爆咗機可以用啲大佬打

X2本身都冇乜人識
係X3先多返人留意

又要去落訂

都開左一排,唔知截左未

咁要等開賣定點

信住佢話3月有
買過GBA zero 4 ,不過想玩既係zero 3

zero3 真係巔峰。
易操作,故事又正。

玩慣PS轉玩GBA好難操作

X2本身都冇乜人識
係X3先多返人留意

x2我都係大個左最後先重玩既一隻
果陣先發現x5鯨魚關首bgm係x2度黎
個version仲正過x5果首

同埋sigma城首bgm又係好正
https://www.youtube.com/watch?v=YvsJ6A9uZXE
有冇人記得exe百人斬

係咪exe4

太陽月亮

exe地位最高吧。隻game神作到出埋動畫

計成就EXE的確高D
但情誼結始終會鍾意元祖同X多D

另外人設就最鍾意ZERO(唔係X果隻)

exe個玩法根本神作 神到我仲未揾到有game既對戰係好玩過佢

zero人設的確最靚

果時EXE 3 BLACK 真係好撚好玩

隱藏版係咪exe黎

買千值練吧啦

呢啲咁柒

平丫嘛

唔係lor,一出我即買黎玩
佢動畫補劇情超正

如果可以出返X1-8既重製就好
exe其實都真係神作,玩法破格
重點係易上手,易玩

正傳洛克人死十幾次先過到一排,好打擊自信
X7,X8調低左難度,但俾人屌到化
exe其實都真係神作,玩法破格
重點係易上手,易玩

正傳洛克人死十幾次先過到一排,好打擊自信
X7,X8調低左難度,但俾人屌到化

Steam嗰隻元祖合集可以喺途中save/load
易玩咗好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞