[懷舊撚]鍾意洛克人Rockman既巴打入黎傾下計

298 回覆
17 Like 0 Dislike
同埋你地好似無人講洛克人賽車,又係好撚正

打贏對手搶人parts, 每一關又有挑戰性,又係要玩番。

真係好多正game,sfc個隻rock man and forte 又係正, forte 我覺得好用過rockman 好多。

要數可以數埋洛克人射擊
PS年代要三隻碟先裝得晒
但隻GAME伏到震

我無玩過喎,有無圖望下

最記得成日唔夠打要等冇魯斯救
唔救就gameover
講真,Zero個故事雖然好,但係我好唔滿意佢整死哂所有人。
Z1死Phantom,Z2 X個身爆咗,Z3淨低既四天王全死,X徹底消失,Zero冇個原本個身,Z4 Zero變埋灰
仲有成個Zero系列Zero由頭失憶失到尾

係,成個故都sad
可能佢代表一個時代既終結,之後接新一代英雄

外傳黎
唔喜歡咪跟返正傳x7 x8 happy ending
Z1死Phantom,Z2 X個身爆咗,Z3淨低既四天王全死,X徹底消失,Zero冇個原本個身,Z4 Zero變埋灰

係,成個故都sad

外傳黎

正傳都冇ending
Set 大大個伏筆冇然後
岩本佳浩本漫畫都正嫁

係,成個故都sad

外傳黎

正傳都冇ending

出axel真係伏,同x overlap 左

外傳黎

正傳都冇ending

出axel真係伏,同x overlap 左

佢想話出個承繼人ma
但又冇得解釋好d個身世令fans鍾意個角色
有冇link可以睇番洛克人 細個成日追

漫畫?
我用app睇到晒
Zero 2 Intro stage: Departure #Jojo#
Zero 2 Intro stage: Departure

係,成個故都sad

無錯 百年後咪接ZX

係,成個故都sad

外傳黎

似平行世界多啲
講個劇本更加係完勝x7x8

漫畫?
我用app睇到晒

動畫
雖然玩x6 先,但最後係鍾意exe, 而且exe個化身模式好型(漫畫)

係,成個故都sad

外傳黎

似平行世界多啲

官方話係平行世界
X8又唔係咁差,好多位都盡力補返

漫畫?
我用app睇到晒

動畫

美國果套?我細個睇有線都睇過
大d諗返覺得歐美風好難接受

係,成個故都sad

外傳黎

似平行世界多啲

X5之後劇本其實唔關稻船事,稻船之後直接搞Zero。
所以X7-8真係平行世界。

外傳黎

似平行世界多啲

官方話係平行世界

例如唔再用Sigma 做Final boss
鞭佢屍鞭咗咁多集死足咁多次今次應該死透

似平行世界多啲

官方話係平行世界

遊戲界 uncle Ben

官方話係平行世界

X6已經係個熔熔爛爛,行路gut下gut下既死屍
點知仲要繼續鞭

X6已經係個熔熔爛爛,行路gut下gut下既死屍
點知仲要繼續鞭

X5比zero打死冇耐
見到都心痛
有人講賽車, 唔知有冇人玩過洛克人足球
隻game落剷仲快過跑 一帶波電腦就會不斷用剷追你
最高速度好似係水晶人 電腦剷住追都追唔到
帶到k角位射遠柱好易入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞