The Walking Dead 行屍 第九季劇情討論區[1]

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
個老母係點死
係棒球場死
上季rick 同 negan 分別見到直昇機
Rick 係打救世軍同Daryl 分開果陣見到
Negan 係垃圾場見到
但不約而同,佢兩個都好似無同身邊既人提過咁
Rick好似見完直升機就繼續佢既行程
Negan就有問過垃圾婆係咩黎

睇完第九季
Negan提都無提過直升機
Rick 亦都無同人講個佢見到
點解佢兩個都唔提下見到直升機?

今季negan 問 rick個女
你覺得你仲會唔會見到飛機?
Rick女話應該唔會
會唔會呢到就係伏筆,鋪排直升機條線?

開季時間線係過左一年半
Rick 炸完橋係五,六年後

姐係爛面佬D 呢六年內一定無出現
唔知佢同佢老婆之後仲有無得出場呢?

Oceanside都無出現過
唔知社區間究竟發生左咩事呢
個whisperer 避Jesus 個刀個下閃身真係好型,呢下出奇不意搞到Jesus 被秒殺
冇人鐘意negan?我覺得佢好撚型(有Lucille個時)
高質討論
同好
Jesus埋單果吓喊出嚟
S7/8做咗二打六咁耐,今次臨終前終於威返一集
死得有 d 柒
少少都唔柒 仲好撚型添
首先要知道
佢地本身係唔知係個啲係人扮屍黎
https://www.youtube.com/watch?v=tkGS7YRhv-U
OT少少
鐵拳7 S2 DLC有Negan,啱啱出咗gameplay
個場係S7扑爆Glen果度
小D 好似同劇組鬧交, 所以未必會回歸
睇完心諗鐵拳7做乜9 兩樣唔相關既野撈埋一齊
今日無?
今集
好正
Paul 變咗做Abraham
如果係Mortal Kombat 就正
扑爆人個頭, 鐵拳扑極都唔會爆
係,出錯game
MK真係適合好多
點解仲未有第九集
下半季要等下年2月
好似係
midseason break
https://www.instagram.com/p/BrD0HssnJAe/
Daryl IG預告:小D會回歸S9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞