The Walking Dead 行屍 第九季劇情討論區[1]

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
唔記得左D仔去左邊?
條友前面先同Daryl打完
跟手就派重任比佢自己一個做
Daryl 饒佢一命,而家四處流浪去搵老婆
上季睇到一半真係忍唔住棄,點解質素會跌左咁多
屌 上高又block件透撚
諗深一層會唔會個引屍plan其實on9
放手走條友係咪又應該罰(但佢又走番轉頭幫手 )

到底negan有咩絕招, 定純粹大鳩rick
垃圾婆成日收收埋埋到底仲同咩人有連絡 佢同神父條線會有咩用途呢
Rosita 對奶好痴線
垃圾婆同神父坐埋傾兩句就寫佢地一齊會唔會牽強左少少,仲估佢埋神父身係咪有目的,但睇落又唔似

臨尾救世軍個仆街仔睇落好似俾離左隊既救世軍殺,離間Rick同班人再次內訌
肥仔咗,一隻眼盲咗
直升機班人可以點鋪排,論實力照計仲勁過以前negan班人喎
會唔會係軍妹引爆炸藥時旁邊條女
U煎係咪食唒Negan d老婆?
唔會咁撚勁突然有直升機咁豪呀話
應該係另一個先進大社區的人
Carol 同 神父各自修成正果都係算係咁
神父真係睇佢由一個hihi變到而家有戰鬥力
似係, 軍妹又講明唔信佢
應該有班核心救世軍整壞大隻佬個對講機, 然後襯佢比rck. 趕去再殺左佢, 增加救世軍同rick矛盾, 想做negan no. 2
所以今季又係打救世軍
想乜都唔做等人養埋佢
同大陸新移蝗一樣
Show Blocked User - 止咳藥

套劇都去到season9 post都開左幾十個
仲係可以有人劇透 痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞