家用問題 諗住攤牌 請求大家意見

323 回覆
2524 Like 16 Dislike
比唔係問題 係比得無價值
我同你一樣 但我比你仲多 人工嘅一半
我比得心甘情願 因為父母好 我孝順比多啲都值得
咁你仲食呢三個月拎著數做乜
你仲同到佢食飯都幾癲
問你呀叔當年有冇比家用你太爺
冇就收撚皮啦
我係你就即刻放低碗走人
冥通
唔夠膽打你直接報警啦
等佢知道發生咩事
利申以前試過,一嬲直接拎手機禁999佢直接收皮
仲食乜野飯
理鳩得佢啦
阿爺又唔係阿爸
未聽過連阿爺都要比
係我就當場屌個阿叔啦
我啲錢關你春事咩

有咩都係你老豆煩
最後一係你老豆替你比埋
一係你老豆會叫你比
比阿爺恰開無反抗多數都係咁
On撚9比佢老母
關係好咪過時過節比d錢
唔好既難聽d講句
你又唔係我老竇,又唔係你養大我
見面咪叫你一聲爺爺囉
仲想比錢你,問自己d仔啦
啊叔個D彩佢有味啦
啲錢係自己 話唔俾咪唔俾 點解要咁委屈自己
阿爺個時冇幫你口姐係佢都有咁既意思啦 搵阿叔做醜人姐
家用呢啲我覺得就相對既 冇話有冇食飯有冇洗佢錢先比 你覺得佢對你好 或者有恩既就比 冇話隔幾多代既
但你都話佢細個對你唔好 你又好深刻 咁比春咩
我覺得啦 唔洗咁偏激既又 話曬你老豆都仲有來往 廢事你老豆聽番啲難聽說話啦 唔好再去就得啦
自己學下煮野仲好 到時有頭家自己仲方便
就算你以後唔出現,你細叔一定係背後同其他親戚唱衰你。有無同老豆老母商量下先,睇下點解決?
呢啲廢老呀叔最鐘意食餐飯勁撚多說話比你聽
唔好好屌柒下佢唔得
佢話你冇大冇細 你再大嗌一聲 收嗲啦仆街
其他親戚點睇又有咩問題?
樓主老豆有俾冇去食飯喎
一係咁, 樓主老豆唔好俾, 樓主俾, 然後樓主上去食飯
叔仔果D咪撚理佢, 話返佢, 老豆俾左, 點解我又要俾?你D仔女洗唔洗比?
樓主細個俾人當狗咁打,大個都可以繼續俾佢地恰
都幾撚忍得,定係唔食住家飯會死
俾我寧願餐餐M記都唔同佢地食
驚閪咩
屌佢老母,你老豆又係佢生你呀叔又係佢生
憑乜撚野你要比
就唔撚比,以後唔撚見,自立門戶囉,無得見到佢地仲好
學樓上話齋,你呀叔夠膽搵上門郁手既,放錄影機,比佢打一身
直接報警,唔好心軟話要和解乜乜乜,受左咁多年氣唔洗報仇?
如果樓主咁都做唔出既唔好叫自己做男人,切撚左佢煲湯好過
呢 d 親戚唔要都罷
我俾你係一回事
你伸手拎又係另一回事
唔係委屈自己,只係唔好比佢阿叔有籍口話樓主乜乜物物。

親戚唔係乜都咁易講出口,唔通當面屌9佢話貪錢咩
以我屋企為例,我老豆7兄弟姊妹,家用咁咪7份錢囉,你老豆老母仲係到,你大可以問佢憑乜撚野
我每逢過節,咁咪私低下比少少嫲嫲同婆婆佢地
<br/>如果當面大佢返轉頭 會屌返我轉頭 打人 之前比佢打過

我唔夠佢打 佢係死肥仔

報驚啦
比屎你食呀因住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞