家用問題 諗住攤牌 請求大家意見

323 回覆
2524 Like 16 Dislike
有骨氣就依家開始唔去食。。。
仲去受氣咩。。。
搬走啦
等你老豆怪你埋阿叔
見你咁講你屋企都唔係窮到乞
擺明有得貪就貪
貪多幾千買馬仔都好啊屌下個後輩佢又乖乖交錢
孫俾家用真係未聽過
創意分爆燈
btw你開得po都有答案 咁你識做
佢講得岩
咪撚再去
我都真係聞所未聞
我問過其他朋友 佢哋交家用都係比老竇老母 冇試過俾阿爺
屌係屋企煮個麵一路食一路煲劇仲爽啦下話
你呀爺個邊咁衰 仲過去食飯作賤自己做乜
留返黎儲 得閒比多幾個錢父母仲好啦
打人咪玩大佢囉,而家係佢唔比面你,你有尊嚴架巴打
之前試過玩到掟石油氣罐,跟著就冇人夠膽係到嘈生哂
正常都係會幫你口,咁姐係你呀爺都係姑寒種,心有咁諗但又唔好意思講出口
我係你就同佢斷來往,無左佢地唔駛頂住條氣,食飯都自在d啦
咁撚仆街
係我就屌鳩佢唔撚彩佢
呢啲親戚唔要罷就啦!老死不相往來,到時你有咩事要應急,睇死佢地都唔會幫到你乜,所以樓主唔洗顧情面,斷絕關係,啲錢始終係自己袋最穏陣
即刻唔食啦 仲等12月做咩?
結論:樓豬on9飯都唔撚識煮 受氣都唔撚敢出聲
Sorry
聽日就答佢 飯以後唔撚食 仲等咩12月31
要有骨氣就食飯落鳩返佢面
都出黎做野 仲到你啲「長輩」指指點點?
打咩9,偷錄直接報警
其實唔洗探討個孫洗唔洗畀家用啊爺
細個啊爺對你好,就算「理論」上唔洗畀,自己都會主動畀啦講真。
佢細個咁撚樣對你,就「理論」上要畀,都唔撚畀啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞